Αυλαία και πάλι με μετάλλια στο Λινιάνο – 5 στα 12 από τους αθλητές του ΝΟΧ

Με εξαιρετικό τρόπο ολοκλήρωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στο Λινιάνο της Ιταλίας. Πιστοποιώντας το μεγάλο τους ταλέντο, οι πρωταθλητές του ΝΟΧ κατάφεραν στο πλαίσιο της τελευταίας ημέρας των αγώνων να εξασφαλίσουν και πάλι θέση στο βάθρο.

Ειδικότερα, η αναφορά γίνεται για έναν από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής, τον Βασίλη Χατζηδάκη, ο οποίος αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την σκυτάλη 4×100 επιφάνεια, ενώ κέρδισε και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 50μ. άπνοια. Συγκεκριμένα, ο Χατζηδάκης κολύμπησε στη σκυτάλη μαζί με τους Απόστολο Λαμπαδάρη, Ευστράτιο Ηλιάκη και Γιώργο Καλτσουκαλά σε 2:29.56 που τους χάρισε το χρυσό μετάλλιο.

Στο ατομικό του αγώνισμα, ο Χατζηδάκης ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου, σημειώνοντας χρόνο 15.37.

Ο Ιάσων Χίνος ολοκλήρωσε την παρουσία του στο παγκόσμιο με μία ακόμα υψηλή θέση και συγκεκριμένα την 6η, την οποία κατέλαβε στον τελικό των 800μ. επιφάνεια με χρόνο 6:49.38. Τέλος η σκυτάλη των κοριτσιών στην οποία συμμετείχε και η Χριστιάνα Σκυλουράκη μαζί με τις Ισμήνη Ευαγγελάτου, Φωτεινή Κούρτη και Φωτεινή Παππά κατάλαβε την 7η θέση με χρόνο 2:51.58.

Συνολικά οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατέκτησαν πέντε μετάλλια, δύο χρυσά και τρία χάλκινα, από τα 12 συνολικά που συγκέντρωσε η ελληνική αποστολή, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον κόσμο στον πίνακα των μεταλλίων!

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ15/11/2021

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή και προέδρου της τεχνικής επιτροπής της παγκόσμιας Ομοσπονδίας (CMAS), Αλέξανδρου Ξιάρχου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο κολυμβητήριο …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ08/11/2021

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ

Με επιτυχία τελέστηκε η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στη διασυλλογική ημερίδα τεχνικής κολύμβησης που διοργάνωσε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ