Αξιόλογη παρουσία για Διακάκη στη διεθνή ρεγκάτα Olympic Hopes

Στη διεθνή ρεγκάτα κανόε καγιάκ σπριντ Olympic Hopes, που διεξήχθη στην Τσεχία έλαβε μέρος ο Νίκος Διακάκης.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησε έτσι την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική ομάδα κανόε καγιάκ, όπου συμμετείχε σε δύο αγωνίσματα. Ειδικότερα, πήρε μέρος στο Κ2 1000μ. μαζί με τον Στιβακτάκη, καταλαμβάνοντας οι δυο τους την 6η θέση στα προκριματικά και στο Κ1 500μ. όπου ο Διακάκης κατέλαβε την 3η θέση στα προκριματικά, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα ημιτελικά αλλά κατετάγη 6ος με αποτέλεσμα ν’ αποκλειστεί.

Εκτός όμως από την αγωνιστική του συμμετοχή, ο Διακάκης κατάφερε να εξασφαλίσει και πολύτιμες εμπειρίες για τη μετέπειτα πορεία του στο άθλημα.

Η διοργάνωση στην Τσεχία διεξήχθη το τριήμερο από 10-12 Σεπτεμβρίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές στο τμήμα κανόε καγιάκ και SUP έχουν ξεκινήσει για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω. Προπονήσεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:15-17:15 και κάθε Σάββατο 09:00-11:00 στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας. Πληροφορίες: Μαν. Αγγελάκης 6977245423.

Σε όλες τις προσπάθειες του τμήματος κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αρωγός είναι πάντα ο επίσημος χορηγός ΑΝΕΚ LINES καθώς και η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και τα Νερά SAMARIA. Ευχαριστούμε θερμά το πρακτορείο KYRIAKAKIS TRAVEL για την αμέριστη στήριξη του τόσο στο Ναυτικό Ομιλο όσο και στην Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ26/10/2021

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΟΡΙΣΣΙΟΥΣ” ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως οι “Κορίσσιοι” διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ σπριντ και sup που ήταν προγραμματισμένοι να …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ22/10/2021

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΞΙ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Σημαντικές διακρίσεις και πολύτιμες εμπειρίες κέρδισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ