Αυλαία με Παμπαίδες – Παγκορασίδες Α και Β στο Βόλο

Ανοίγει η αυλαία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών κολύμβησης. Εν αρχή, όπως γίνεται πάντοτε, θα αγωνιστούν οι Παμπαίδες – Παγκορασίδες Α’ και Β’, με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων να δίνει δυναμικό παρών με 16 αθλητές και αθλήτριες.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Βόλου, με τους αθλητές του ΝΟΧ να προσβλέπουν στις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, έτσι ώστε να επιβεβαιώσουν την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, αλλά και την πολλή δουλειά που έχουν καταβάλλει κατά τη διάρκεια όλης της φετινής χρονιάς.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές για τον ΝΟΧ είναι οι εξής: Γρηγοράκη, Διακολουκάς, Θεοδοσάκη, Κάχρης, Κοντόπουλος, Κουργιαντάκη Ευαγγ., Κουργιαντάκη Ραφ., Λεβεντάκη, Ματζοράκη, Μουζουράκης, Νταουντάκη, Περάκη, Περβολαράκη, Πολύμερου, Ριτζάκης, Τσίγκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/06/2018

ΓΙΟΡΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Μια μεγάλη κολυμβητική γιορτή πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου στο Κολυμβητήριο Χανίων. Σχεδόν 900 αθλητές και αθλήτριες …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ29/05/2018

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 19 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ 6ΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «ΤΣΕΤΣΟ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ»

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων όπως μαρτυρά η συμμετοχή των αθλητών και …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ