Αυλαία με νίκη-παραμονή ο ΝΟΧ ANEK LINES

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στην Α1, κερδίζοντας με άνεση τον Ομιλο Φίλων Θαλάσσης. Χάρη σε αυτή τη νίκη, η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα αποφεύγει τα πλέι άουτ, καταλαμβάνοντας την 8η θέση στη γενική κατάταξη με 27 βαθμούς.

Το παιχνίδι διεξήχθη την Τετάρτη το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων και ήταν εξ αναβολής για την 13η αγωνιστική. Ο ΝΟΧ ANEK LINES παρουσιάστηκε πολύ επιθετικός, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στον ΟΦΘ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 8-1 ενώ το τέλος του τρίτου 8λεπτου βρήκε μπροστά την χανιώτικη ομάδα με 13-2. Μονάχα στο τέταρτο 8λεπτο έριξε τόνους ο ΝΟΧ, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 16-5.

Από τρία γκολ πέτυχαν οι Βουλγαράκης, Μαζοκοπάκης και Μπατάκης, που ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τον ΝΟΧ ANEK LINES, που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του γι’ αυτή τη χρονιά.

Τα 8λεπτα: 3-0, 5-1, 5-1, 3-3.

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Καζούλης

ΝΟΧ ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Πετρόχειλος 2, Νάστραν, Χατζηκυριακάκης 2, Μπατάκης 3, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 1, Τριποδάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης 3, Πολογεώργης, Πολύζος 1, Λειψάκης.

ΟΦΘ (Τέλης Κορίτσας): Φοροτζίδης, Παπαμανωλιουδάκης 1, Δανιήλ, Αληχανίδης Αβ., Γιώρτσιος, Μπιτσάκης, Αληχανίδης Β. 1, Βαχαρέλης 1, Δημητριάδης 1, Πισσίας, Αντιβαλίδης, Προσινικλής Π. 1, Φαρσαρής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ19/08/2019

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ

Στην 4η θέση στην Ευρώπη με την Εθνική πόλο εφήβων βρέθηκε ο Σταμάτης Κουτρουλάκης. Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ09/08/2019

ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΓΙΑ ΣΤ. ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΗ

Σε μια νέα αποστολή κλήθηκε να λάβει μέρος με την Εθνική πόλο εφήβων ο Σταμάτης Κουτρουλάκης. Αυτή τη φορά, θα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ