Ασημένιες στο Μεσογειακό Κύπελλο Αλατζά και Κρομμυδάκη

Η πρώτη μεγάλη διάκριση για την Εθνική ομάδα Κορασίδων στο Μεσογειακό Κύπελλο Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διεξάγεται στη Σεβίλλη είναι γεγονός!

Με τις δύο Χανιώτισσες πρωταθλήτριες, Αθηνά Αλατζά και Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, να μετέχουν στο χορευτικό, η ελληνική ομάδα σφράγισε την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο αγώνισμα του Κόμπο, σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τις ίδιες, αλλά και για την Εθνική μας.

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια κατάφεραν να βρεθούν στη 2η θέση, αφήνοντας στην 3η την Ιταλία, ενώ την 1η κατέκτησε η Ισπανία.

Παράλληλα, στην κατηγορία ΟΠΕΝ, η Ελλάδα αναδείχτηκε στην 3η θέση πίσω από τις Ρωσία και Ισπανία.

Αναλυτικά, η σύνθεση του Κόμπο ήταν η εξής: Αθηνά Αλατζά, Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, Ελένη Δεληγιάννη, Ελένη Φραγκάκη, Βιργινία Γεωργιουδάκη, Κρυσταλλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Ανδριάννα Μισίκεβιτς, Θωμαΐς Θεοδωρίδου (αναπληρωματικές Κατερίνα Μπέκου, Βάια – Σταυρούλα Ελένη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/02/2019

ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

Μετά τις Κορασίδες Α, οι Κορασίδες Β αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο (16, 17/2) στο χειμερινό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης, οι αγώνες …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ01/02/2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Ο Ναυτικός Oμιλος Χανίων και το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τις κυρίες, Τάνια Πατσουράκη και Ιωάννα Βουδούρη, …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ