Ασημένιες στο Μεσογειακό Κύπελλο Αλατζά και Κρομμυδάκη

Η πρώτη μεγάλη διάκριση για την Εθνική ομάδα Κορασίδων στο Μεσογειακό Κύπελλο Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διεξάγεται στη Σεβίλλη είναι γεγονός!

Με τις δύο Χανιώτισσες πρωταθλήτριες, Αθηνά Αλατζά και Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, να μετέχουν στο χορευτικό, η ελληνική ομάδα σφράγισε την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο αγώνισμα του Κόμπο, σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τις ίδιες, αλλά και για την Εθνική μας.

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια κατάφεραν να βρεθούν στη 2η θέση, αφήνοντας στην 3η την Ιταλία, ενώ την 1η κατέκτησε η Ισπανία.

Παράλληλα, στην κατηγορία ΟΠΕΝ, η Ελλάδα αναδείχτηκε στην 3η θέση πίσω από τις Ρωσία και Ισπανία.

Αναλυτικά, η σύνθεση του Κόμπο ήταν η εξής: Αθηνά Αλατζά, Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, Ελένη Δεληγιάννη, Ελένη Φραγκάκη, Βιργινία Γεωργιουδάκη, Κρυσταλλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Ανδριάννα Μισίκεβιτς, Θωμαΐς Θεοδωρίδου (αναπληρωματικές Κατερίνα Μπέκου, Βάια – Σταυρούλα Ελένη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ13/12/2018

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις για την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα αγωνιστούν αυτή την Κυριακή 16 …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ12/10/2018

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ, ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΚΑΙ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Στην Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Γυναικών, η οποία την προσεχή Δευτέρα 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας στο Κολυμβητήριο Αγίου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ