Ασημένιες στο Μεσογειακό Κύπελλο Αλατζά και Κρομμυδάκη

Η πρώτη μεγάλη διάκριση για την Εθνική ομάδα Κορασίδων στο Μεσογειακό Κύπελλο Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διεξάγεται στη Σεβίλλη είναι γεγονός!

Με τις δύο Χανιώτισσες πρωταθλήτριες, Αθηνά Αλατζά και Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, να μετέχουν στο χορευτικό, η ελληνική ομάδα σφράγισε την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο αγώνισμα του Κόμπο, σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τις ίδιες, αλλά και για την Εθνική μας.

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια κατάφεραν να βρεθούν στη 2η θέση, αφήνοντας στην 3η την Ιταλία, ενώ την 1η κατέκτησε η Ισπανία.

Παράλληλα, στην κατηγορία ΟΠΕΝ, η Ελλάδα αναδείχτηκε στην 3η θέση πίσω από τις Ρωσία και Ισπανία.

Αναλυτικά, η σύνθεση του Κόμπο ήταν η εξής: Αθηνά Αλατζά, Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, Ελένη Δεληγιάννη, Ελένη Φραγκάκη, Βιργινία Γεωργιουδάκη, Κρυσταλλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Ανδριάννα Μισίκεβιτς, Θωμαΐς Θεοδωρίδου (αναπληρωματικές Κατερίνα Μπέκου, Βάια – Σταυρούλα Ελένη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ23/05/2019

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΑ Η ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Στην αποστολή για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων συμπεριλήφθηκε η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη. Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ15/05/2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά το PANTHEON APARTMENTS και την κα Τάνια Πατσουράκη για τη στήριξη στο τμήμα Καλλιτεχνικής …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ