Ασημένιες στο Μεσογειακό Κύπελλο Αλατζά και Κρομμυδάκη

Η πρώτη μεγάλη διάκριση για την Εθνική ομάδα Κορασίδων στο Μεσογειακό Κύπελλο Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διεξάγεται στη Σεβίλλη είναι γεγονός!

Με τις δύο Χανιώτισσες πρωταθλήτριες, Αθηνά Αλατζά και Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, να μετέχουν στο χορευτικό, η ελληνική ομάδα σφράγισε την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο αγώνισμα του Κόμπο, σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τις ίδιες, αλλά και για την Εθνική μας.

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια κατάφεραν να βρεθούν στη 2η θέση, αφήνοντας στην 3η την Ιταλία, ενώ την 1η κατέκτησε η Ισπανία.

Παράλληλα, στην κατηγορία ΟΠΕΝ, η Ελλάδα αναδείχτηκε στην 3η θέση πίσω από τις Ρωσία και Ισπανία.

Αναλυτικά, η σύνθεση του Κόμπο ήταν η εξής: Αθηνά Αλατζά, Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, Ελένη Δεληγιάννη, Ελένη Φραγκάκη, Βιργινία Γεωργιουδάκη, Κρυσταλλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Ανδριάννα Μισίκεβιτς, Θωμαΐς Θεοδωρίδου (αναπληρωματικές Κατερίνα Μπέκου, Βάια – Σταυρούλα Ελένη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ07/08/2018

ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ

Μία ακόμα εξαιρετική παρουσία είχαν τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στη Γλασκώβη όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ05/08/2018

4Η ΣΤΟ ΚΟΜΠΟ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ Η ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ (VID)

Μετά την Νικολέτα Παπαγεωργίου, η Ολγα Κουργιαντάκη κατάφερε να πλασαριστεί στην 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ