Ασημένια τα κορίτσια της Καλλιτεχνικής στη Σύρο

Μια μεγάλη διάκριση έχει καταφέρει ήδη ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο διεθνές μίτινγκ Καλλιτεχνικής Κολύμβησης «Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series» που διεξάγεται στη Σύρο.

Οι Χανιώτισσες αθλήτριες κατάφεραν να σφραγίσουν την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο αγώνισμα του Τεχνικού Ομαδικού, επιβεβαιώνοντας έτσι για μια ακόμη φορά τις μεγάλες τους δυνατότητες.

Ειδικότερα, τα κορίτσια που τα κατάφεραν είναι οι Αλατζά Αθηνά, Βομβολάκη Αικτερίνη, Κρασάκη Ελπίδα, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Τζιτζικαλάκη Στυλιανή, Τζουβαδάκη Αναστασία, Χατζησωτηράκη Νεφέλη, με αναπληρωματικές τις Δουλαβέρη Ειρήνη και Λουράκη Βάια.

Η βαθμολογία των κοριτσιών ήταν 65,2016β., που τους ανέβασε έτσι στην 2η θέση του βάθρου, πίσω από τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ο ΝΟΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ21/07/2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ 4Η Η ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΗΝ 8Η ΘΕΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Νέες πολύ σημαντικές διακρίσεις κατάφεραν να πετύχουν με την Εθνική μας ομάδα τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ20/07/2018

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΦΕΤΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση για την ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ