Ασημένια τα κορίτσια της Καλλιτεχνικής στη Σύρο

Μια μεγάλη διάκριση έχει καταφέρει ήδη ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο διεθνές μίτινγκ Καλλιτεχνικής Κολύμβησης «Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series» που διεξάγεται στη Σύρο.

Οι Χανιώτισσες αθλήτριες κατάφεραν να σφραγίσουν την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο αγώνισμα του Τεχνικού Ομαδικού, επιβεβαιώνοντας έτσι για μια ακόμη φορά τις μεγάλες τους δυνατότητες.

Ειδικότερα, τα κορίτσια που τα κατάφεραν είναι οι Αλατζά Αθηνά, Βομβολάκη Αικτερίνη, Κρασάκη Ελπίδα, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Τζιτζικαλάκη Στυλιανή, Τζουβαδάκη Αναστασία, Χατζησωτηράκη Νεφέλη, με αναπληρωματικές τις Δουλαβέρη Ειρήνη και Λουράκη Βάια.

Η βαθμολογία των κοριτσιών ήταν 65,2016β., που τους ανέβασε έτσι στην 2η θέση του βάθρου, πίσω από τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ο ΝΟΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ07/08/2018

ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ

Μία ακόμα εξαιρετική παρουσία είχαν τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στη Γλασκώβη όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ05/08/2018

4Η ΣΤΟ ΚΟΜΠΟ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ Η ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ (VID)

Μετά την Νικολέτα Παπαγεωργίου, η Ολγα Κουργιαντάκη κατάφερε να πλασαριστεί στην 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ