Ασημένια τα κορίτσια της Καλλιτεχνικής στη Σύρο

Μια μεγάλη διάκριση έχει καταφέρει ήδη ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο διεθνές μίτινγκ Καλλιτεχνικής Κολύμβησης «Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series» που διεξάγεται στη Σύρο.

Οι Χανιώτισσες αθλήτριες κατάφεραν να σφραγίσουν την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο αγώνισμα του Τεχνικού Ομαδικού, επιβεβαιώνοντας έτσι για μια ακόμη φορά τις μεγάλες τους δυνατότητες.

Ειδικότερα, τα κορίτσια που τα κατάφεραν είναι οι Αλατζά Αθηνά, Βομβολάκη Αικτερίνη, Κρασάκη Ελπίδα, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Τζιτζικαλάκη Στυλιανή, Τζουβαδάκη Αναστασία, Χατζησωτηράκη Νεφέλη, με αναπληρωματικές τις Δουλαβέρη Ειρήνη και Λουράκη Βάια.

Η βαθμολογία των κοριτσιών ήταν 65,2016β., που τους ανέβασε έτσι στην 2η θέση του βάθρου, πίσω από τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ο ΝΟΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ17/02/2019

«ΧΡΥΣΕΣ» ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β!

Στην κορυφή της καλλιτεχνικής κολύμβησης επιστρέφουν οι Κορασίδες Β! Τα εντυπωσιακά κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφεραν να σφραγίσουν την …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/02/2019

ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

Μετά τις Κορασίδες Α, οι Κορασίδες Β αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο (16, 17/2) στο χειμερινό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης, οι αγώνες …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ