Ασημένια τα κορίτσια της Καλλιτεχνικής στη Σύρο

Μια μεγάλη διάκριση έχει καταφέρει ήδη ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο διεθνές μίτινγκ Καλλιτεχνικής Κολύμβησης «Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series» που διεξάγεται στη Σύρο.

Οι Χανιώτισσες αθλήτριες κατάφεραν να σφραγίσουν την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο αγώνισμα του Τεχνικού Ομαδικού, επιβεβαιώνοντας έτσι για μια ακόμη φορά τις μεγάλες τους δυνατότητες.

Ειδικότερα, τα κορίτσια που τα κατάφεραν είναι οι Αλατζά Αθηνά, Βομβολάκη Αικτερίνη, Κρασάκη Ελπίδα, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Τζιτζικαλάκη Στυλιανή, Τζουβαδάκη Αναστασία, Χατζησωτηράκη Νεφέλη, με αναπληρωματικές τις Δουλαβέρη Ειρήνη και Λουράκη Βάια.

Η βαθμολογία των κοριτσιών ήταν 65,2016β., που τους ανέβασε έτσι στην 2η θέση του βάθρου, πίσω από τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ο ΝΟΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ12/10/2018

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ, ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΚΑΙ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Στην Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Γυναικών, η οποία την προσεχή Δευτέρα 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας στο Κολυμβητήριο Αγίου …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ03/10/2018

ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε τεστ που θα πραγματοποιήσει η Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Γυναικών θα έχουν αυτή την …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ