Αρχή με 2 μετάλλια για την Καλογεροπούλου!

Η κατάκτηση δύο ασημένιων μεταλλίων και η κατάρριψη ενός πανελλήνιου ρεκόρ είναι το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της Κωνσταντίνας Καλογεροπούλου μετά την πρώτη μέρα του 12ου παγκόσμιου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης, κατηγορίας Εφήβων Νεανίδων, που διεξάγεται στο Γκρατς της Αυστρίας.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είχε μία καταπληκτική κούρσα στον αγώνισμα των 1500μ. επιφάνειας, σημειώνοντας χρόνο 14:00.22 και καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ.

Επίσης, στην σκυταλοδρομία 4×200μ., η Καλογεροπούλου, μαζί με την Κατερίνα Χρηματοπούλου, τη Δήμητρα Σούλη και την Κατερίνα Τσιλιγγίρη, κατέκτησε την 2η θέση με χρόνο 6:37.94.

Επόμενη πλέον υποχρέωση για την Καλογεροπούλου, είναι η συμμετοχή της στο αγώνισμα των 800μ. επιφάνειας, όπου θα διεκδικήσει εκ νέου μία διάκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ05/09/2020

ΑΚΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΝΙΑΝΟ

Κάτι που διαφαινόταν βέβαιο τις τελευταίες ημέρες γίνεται πλέον πραγματικότητα, καθώς η Κολυμβητική Ομοσπονδία γνωστοποιεί την ακύρωση των διεθνών πρωταθλημάτων, …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ29/08/2020

ΓΡΑΦΕΙ (ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…) ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΧ – 74 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!

Ενας εντυπωσιακός απολογισμός, 74 συνολικά μεταλλίων, δύο παγκόσμιων ρεκόρ, δύο πανευρωπαϊκών και δεκάδες στην κυριολεξία συμμετοχές αθλητών του σε ευρωπαϊκά …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ