Αρχή με 2 μετάλλια για την Καλογεροπούλου!

Η κατάκτηση δύο ασημένιων μεταλλίων και η κατάρριψη ενός πανελλήνιου ρεκόρ είναι το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της Κωνσταντίνας Καλογεροπούλου μετά την πρώτη μέρα του 12ου παγκόσμιου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης, κατηγορίας Εφήβων Νεανίδων, που διεξάγεται στο Γκρατς της Αυστρίας.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είχε μία καταπληκτική κούρσα στον αγώνισμα των 1500μ. επιφάνειας, σημειώνοντας χρόνο 14:00.22 και καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ.

Επίσης, στην σκυταλοδρομία 4×200μ., η Καλογεροπούλου, μαζί με την Κατερίνα Χρηματοπούλου, τη Δήμητρα Σούλη και την Κατερίνα Τσιλιγγίρη, κατέκτησε την 2η θέση με χρόνο 6:37.94.

Επόμενη πλέον υποχρέωση για την Καλογεροπούλου, είναι η συμμετοχή της στο αγώνισμα των 800μ. επιφάνειας, όπου θα διεκδικήσει εκ νέου μία διάκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MAIN
ΠΕΜ30/08/2012

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στα τμήματα που καλλιεργεί (Κολύμβηση – …

Περισσοτερα
MAIN
ΠΑΡ24/08/2012

ΠΑΕΙ ΠΟΡΟ ΤΟ ΚΑΓΙΑΚ

Στους Διασυλλογικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στον Πόρο το προσεχές σαββατοκύριακο (25, 26/8) θα συμμετάσχει η ομάδα Κανόε Καγιάκ Σπριντ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ