Αρχή με παίδες-κορασίδες στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, με τις κατηγορίες παίδων-κορασίδων, ανοίγει την Πέμπτη (11/7) η αυλαία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών κολύμβησης.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα δώσει το παρών με δύο αθλητές και πέντε αθλήτριες, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Ανάμεσα τους, ξεχωρίζει η παρουσία για τον Αλέξανδρο Κάχρη, ο οποίος πριν λίγες ημέρες αναδείχθηκε με ένα εντυπωσιακό πανελλήνιο ρεκόρ στην 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στο αγώνισμα των 800μ. ελεύθερο, το οποίο διεξήχθη στο Καζάν της Ρωσίας.

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, θα ακολουθήσουν οι παμπαίδες-παγκορασίδες Α’ (16-18 Ιουλίου, Βόλος), παμπαίδες-παγκορασίδες Β’ (20-22 Ιουλίου, Βόλος), έφηβοι-νεάνιδες (26-28 Ιουλίου, Αθήνα) και άνδρες-γυναίκες (5-7 Αυγούστου, Αλιμος).

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ είναι η εξής: Γρηγοράκη, Διακολουκάς, Ζήνωνος, Κάχρης, Μουντουράκη, Νταουντάκη, Πολυμέρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ17/10/2019

ΣΤΟ 4TH CYPRUS INTERNATIONAL MASTERS SWIMMING MEET ΟΙ ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΜΠΟΥΚΑΚΗ

Σε μια σπουδαία διοργάνωση θα λάβουν μέρος το προσεχές Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου δύο αθλητές κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ12/10/2019

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ξεκίνησε το επιμορφωτικό συνέδριο προπονητών κολύμβησης, το οποίο πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των προπονητών-τριών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Μάλιστα, ανάμεσα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ