Αρχή με παίδες-κορασίδες στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, με τις κατηγορίες παίδων-κορασίδων, ανοίγει την Πέμπτη (11/7) η αυλαία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών κολύμβησης.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα δώσει το παρών με δύο αθλητές και πέντε αθλήτριες, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Ανάμεσα τους, ξεχωρίζει η παρουσία για τον Αλέξανδρο Κάχρη, ο οποίος πριν λίγες ημέρες αναδείχθηκε με ένα εντυπωσιακό πανελλήνιο ρεκόρ στην 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στο αγώνισμα των 800μ. ελεύθερο, το οποίο διεξήχθη στο Καζάν της Ρωσίας.

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, θα ακολουθήσουν οι παμπαίδες-παγκορασίδες Α’ (16-18 Ιουλίου, Βόλος), παμπαίδες-παγκορασίδες Β’ (20-22 Ιουλίου, Βόλος), έφηβοι-νεάνιδες (26-28 Ιουλίου, Αθήνα) και άνδρες-γυναίκες (5-7 Αυγούστου, Αλιμος).

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ είναι η εξής: Γρηγοράκη, Διακολουκάς, Ζήνωνος, Κάχρης, Μουντουράκη, Νταουντάκη, Πολυμέρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ18/07/2019

ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΧΡΗ

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Μπακού για το Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων ανακοινώθηκε πως περιλαμβάνεται ο Αλέξανδρος Κάχρης. Ο Χανιώτης …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ18/07/2019

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης για τις κατηγορίες παμπαίδων/παγκορασίδων Α. Στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας ημέρας των αγώνων που …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ