Αποστολή στους διασυλλογικούς του Ν.Α. Σύνδεσμος

Συνεχίζοντας την προετοιμασία για τις σπουδαίες διοργανώσεις που ακολουθούν, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων λαμβάνει μέρος την Κυριακή (16/6) στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ που πραγματοποιούνται στο Μικρολίμανο Πειραιά.

Ειδικότερα, η αποστολή αποτελείται από 13 αγόρια και κορίτσια που είναι τα εξής: Αλειφέρη Ελένη, Αλεξανδράκη Ευτυχία, Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος, Δερμιτζάκης Μάξιμος, Διακάκης Νίκος, Καράκη Κλειώ, Κονταξάκης Νίκος, Κουργιαντάκης Στέλιος, Μαυρομμάτη Μυρσίνη, Ξηρουχάκης Μανούσος, Πολυχρονάκης Σπύρος, Τσουπάκης Χρήστος, Φραγκόπουλος Γιώργος.

Τους αγώνες διοργανώνει ο Ν.Α. Σύνδεσμος. Συνοδός της αποστολής είναι ο προπονητής της ομάδας, Μανόλης Αγγελάκης.

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ

Το τμήμα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ανακοινώνει τη λειτουργία νέων τμημάτων από την Δευτέρα 17 Ιουνίου, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας (17:30-19:30).

Αρωγός στην προσπάθεια του τμήματος είναι πάντα ο επίσημος χορηγός, η ΑΝΕΚ LINES.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ17/07/2019

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΠΡΙΝΤ

Μια πολύ σημαντική υποχρέωση περιμένει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, καθώς το τριήμερο από Παρασκευή (19/7) μέχρι και Κυριακή (21/7), θα …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΚΥΡ23/06/2019

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΩΚΕΑΝΙΚΟ ΚΑΓΙΑΚ 14.000Μ.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία του ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ που διεξήχθη στην …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ