Αποστολή στους διασυλλογικούς του Ν.Α. Σύνδεσμος

Συνεχίζοντας την προετοιμασία για τις σπουδαίες διοργανώσεις που ακολουθούν, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων λαμβάνει μέρος την Κυριακή (16/6) στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ που πραγματοποιούνται στο Μικρολίμανο Πειραιά.

Ειδικότερα, η αποστολή αποτελείται από 13 αγόρια και κορίτσια που είναι τα εξής: Αλειφέρη Ελένη, Αλεξανδράκη Ευτυχία, Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος, Δερμιτζάκης Μάξιμος, Διακάκης Νίκος, Καράκη Κλειώ, Κονταξάκης Νίκος, Κουργιαντάκης Στέλιος, Μαυρομμάτη Μυρσίνη, Ξηρουχάκης Μανούσος, Πολυχρονάκης Σπύρος, Τσουπάκης Χρήστος, Φραγκόπουλος Γιώργος.

Τους αγώνες διοργανώνει ο Ν.Α. Σύνδεσμος. Συνοδός της αποστολής είναι ο προπονητής της ομάδας, Μανόλης Αγγελάκης.

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ

Το τμήμα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ανακοινώνει τη λειτουργία νέων τμημάτων από την Δευτέρα 17 Ιουνίου, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας (17:30-19:30).

Αρωγός στην προσπάθεια του τμήματος είναι πάντα ο επίσημος χορηγός, η ΑΝΕΚ LINES.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ17/10/2019

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΣΠ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ

Εξαιρετική παρουσία με την Εθνική ομάδα κανόε καγιάκ είχε ο Σπύρος Πολυχρονάκης στην 15η διεθνή Ρεγγάτα (15th International Regatta Canoe …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ10/10/2019

ΔΩΔΕΚΑ + ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε μία ακόμα συμμετοχή για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων σε διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ και SUP, που αυτή …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ