Αποστολή στους χειμερινούς αγώνες για παίδες/κορασίδες και εφήβους/νεανίδες

Με στόχο τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συμμετέχει στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης που πραγματοποιούνται αρχής γενομένης από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 24 του μήνα στο κολυμβητήριο Πειραιά.

Παίδες/κορασίδες και έφηβοι/νεανίδες διεκδικούν στα αγωνίσματα που θα λάβουν μέρος να κολυμπήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται σε μια καλή κατάσταση, όπως απέδειξε η πορεία της προετοιμασίας τους. Οπως πάντοτε για τον Ναυτικό Ομιλο, η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι μία από τις σημαντικότερες κατά τη διάρκεια της σεζόν, με αποκορύφωμα το καλοκαιρινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι συμμετοχές σε αγόρια και κορίτσια είναι οι εξής:

Γρηγοράκη, Διακολουκάς, Δρουμπάκη, Ζήνωνος, Θεοδοσάκη, Κάχρης, Κουργιαντάκη Ευαγγελία, Κουργιαντάκη Ραφαέλα, Λεβεντάκη, Ματζοράκη, Μουντουράκη, Νταουντάκη, Περάκη, Περβολαράκη, Πετράκη, Παπαστάμος, Πολυμέρου, Χαλκιαδάκης, Χατζηχριστοφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ23/05/2019

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΧΡΗΣ

Στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που θα διεξαχθεί μεταξύ 3-7 Ιουλίου στο Καζάν συμπεριλήφθηκαν ο Απόστολος Παπαστάμος και …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ20/05/2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ Ο ΚΑΧΡΗΣ ΣΤΟ «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»

Μια εντυπωσιακή επίδοση κατάφερε να σημειώσει στο διεθνές μίτινγκ «Ακρόπολις» που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, ο Αλέξανδρος Κάχρης. Ο πρωταθλητής του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ