Αποστολή στο πανελλήνιο Σπριντ

Μια πολύ σημαντική υποχρέωση περιμένει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, καθώς το τριήμερο από Παρασκευή (19/7) μέχρι και Κυριακή (21/7), θα λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κανόε καγιάκ Σπριντ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ολυμπιακή εγκατάσταση του Σχοινιά.

Στόχος για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου είναι να επιβεβαιώσουν την καλή κατάσταση που βρίσκονται και την παράδοση που κατέχουν στο άθλημα, διεκδικώντας όπως πάντα τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, αλλά και την ανάδειξή τους στις πρώτες θέσεις των αγωνισμάτων που θα συμμετάσχουν.

Συνολικά, την αποστολή απαρτίζουν 17 αθλητές και αθλήτριες, που είναι οι εξής: Αναγνωστόπουλος Α., Ιωάννου Μ., Καράκη Κ., Κερασιώτης Π., Κουργιαντάκης Σ., Κουριδάκης Ι., Κουτσοποδιώτης Ι., Κυριακάκης Γ., Μαρώπις Ι., Μαυρομμάτης Μ., Μελεμενής Α., Ξηρουχάκης Ε., Πολυχρονάκης Σ., Σαράντου Κ., Τζανακόπουλος Α., Τσουπάκης Χ., Φραγκόπουλος Γ.

Συνοδοί της αποστολής είναι ο έφορος του τμήματος, Νίκος Κουριδάκης και ο προπονητής, Μανώλης Αγγελάκης .

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ & SUP συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μεταξύ 17:30 και 19:30. Υπεύθυνος προπονητής στο κανόε καγιάκ είναι ο Δημήτρης Καραγιαννίδης.

Αρωγός του τμήματος κανόε καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων είναι ο επίσημος χορηγός του, η ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES.

Επίσης ο Ν.Ο. Χανίων και ο σύλλογος γονέων κανόε καγιάκ ευχαριστούν θερμά τον κ. Παπαδάκη Εμμανουήλ για την ευγενική του προφορά σε ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό καθώς και την εταιρεία «Seven Consumer» για την προφορά των νερών «Aqua Power».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ11/12/2019

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΜΑΡΙΑ

Επιμορφωτική ημερίδα για την επιρροή των ηλεκτρονικών μέσων στη ζωή των εφήβων-αθλητών και για τη διαχείριση μιας αποτυχημένης κούρσας και …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ05/12/2019

ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΠΡΙΝΤ ΕΝΝΕΑ ΑΘΛΗΤΕΣ

Την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε τεστ Εθνικών ομάδων σπριντ θα έχουν αυτό το Σάββατο (7/12) 9 αθλητές και 2 …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ