Αποστολή στο πανελλήνιο ωκεάνιου καγιάκ

Στο πρώτο από τα πανελλήνια πρωταθλήματα που ακολουθούν μέσα στο επόμενο διάστημα λαμβάνει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. Πρόκειται για το πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ που διεξάγεται αυτή την Κυριακή (23/6) στην Αρτέμιδα Αττικής.

Ο Ναυτικός Ομιλος θα λάβει μέρος με πενταμελή αποστολή που αποτελείται από τους Κουτσοποδιώτη, Μαυρομμάτη, Πολυχρονάκη, Τζανακόπουλο και Φραγκόπουλο. Στόχος για τους πέντε αθλητές είναι να καταφέρουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του κανόε καγιάκ συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 17:30 – 19:30. Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Μανώλης Αγγελάκης και Δημήτρης Καραγιαννίδης.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά τον επίσημο χορηγό του, ΑΝΕΚ LINES, αλλά και τους γονείς που βρίσκονται πάντοτε δίπλα στο τμήμα κανόε καγιάκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ17/07/2019

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΠΡΙΝΤ

Μια πολύ σημαντική υποχρέωση περιμένει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, καθώς το τριήμερο από Παρασκευή (19/7) μέχρι και Κυριακή (21/7), θα …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΚΥΡ23/06/2019

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΩΚΕΑΝΙΚΟ ΚΑΓΙΑΚ 14.000Μ.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία του ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ που διεξήχθη στην …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ