Αποστολή στη λίμνη Ευβοίας

Στη λίμνη Ευβοίας δίδεται η συνέχεια για την ομάδα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, μιας και θα πάρει μέρος σε διασυλλογικούς αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί την απαρχή από μια σειρά αγωνιστικών δράσεων, που ακολουθούν το επόμενο διάστημα για τον Ναυτικό Ομιλο όπου οι αθλητές που θα πάρουν μέρος, ο στόχος είναι ν’ αποκτήσουν εμπειρίες εν όψει της προετοιμασίας τους για τη νέα πλέον αγωνιστική περίοδο.

Αμέσως μετά θ’ ακολουθήσουν οι διασυλλογικοί αγώνες σε Σαλαμίνα και Βόλο, το πανελλήνιο πρωτάθλημα 5000μ. που θα διεξαχθεί στη Σαλαμίνα, η διεθνής ρεγκάτα της Κύπρου και η σεζόν αναμένεται να κλείσει με την πραγματοποίηση των Κορίσσιων αγώνων που θα διεξαχθούν στα τέλη Οκτωβρίου στη λίμνη Κουρνά.

Η αποστολή για την ομάδα του Μανώλη Αγγελάκη αποτελείται από τους εξής αθλητές και αθλήτριες: Κοπάση Ευάγγελο, Κονταξάκη Νικόλαο, Ξυρουχάκη Μανούσο, Αλεξανδράκη Ευτυχία, Κισσσαμιτάκη Αικατερίνη, Κοπάση Μαρία, Σβάρνα Φλώρα και Σβάρνα Θεοφανία.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Οι εγγραφές στο τμήμα κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έχουν ξεκινήσει για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω. Προπονήσεις πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:00-17:00 και κάθε Σάββατο 09:00-11:00 στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας. Πληροφορίες: Μαν. Αγγελάκης 6977245423.

Σε όλες τις προσπάθειες του τμήματος κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου αρωγός είναι πάντα ο επίσημος χορηγός, η ΑΝΕΚ LINES, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, τα Νερά SAMARIA και ο σύλλογος γονέων κανόε καγιάκ. Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη στήριξη τους το πρακτορείο KYRIAKAKIS TRAVEL, την εταιρεία A.I.B. LEADER BROKERS Μεσίτες Ασφάλειες, το πρατήριο καύσιμων Δημοτάκης-Χαλεβελάκης ΕΚΟ Ο.Ε., το ΙΚΤΕΟ Χανίων, το συνεργείο αυτοκινήτων Χατζηδάκης Νεκτάριος και το συνεργείο επισκευής σκαφών αναψυχής Περβολαράκης Γεώργιος Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ26/10/2021

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΟΡΙΣΣΙΟΥΣ” ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως οι “Κορίσσιοι” διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ σπριντ και sup που ήταν προγραμματισμένοι να …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ22/10/2021

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΞΙ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Σημαντικές διακρίσεις και πολύτιμες εμπειρίες κέρδισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ