Αποστολή στα πανελλήνια κανόε καγιάκ Σπριντ και SUP

Παρών για μία ακόμα φορά και μάλιστα με σημαντικές βλέψεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα κανόε καγιάκ Σπριντ και SUP θα είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Παρότι η προετοιμασία τους προηγούμενους μήνες είναι γνωστό ότι κύλησε με πολύ μεγάλες δυσκολίες λόγω της αποχής που υπήρξε, ο Ναυτικός Ομιλος επιδιώκει να φέρει για μια ακόμα φορά τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά ότι βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία της χώρας.

Οι δύο διοργανώσεις θα διεξαχθούν από κοινού στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 31 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 2 Αυγούστου.

Στις δηλώσεις του ο προπονητής του τμήματος, Μανώλης Αγγελάκης, τονίζει τα εξής:

«Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για όλους. Θα προσπαθήσουμε για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην φετινή περιπετειώδη προετοιμασία. Τους ευχαριστώ όλους και εύχομαι να έχουν καλά αποτελέσματα. Δίπλα μας είναι πάντα ο επίσημος χορηγός του τμήματος, ANEK LINES, αλλά και η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και τα Νερά Σαμαριά. Επίσης θέλω να ευχαριστώ τον Σύλλογο Γονέων που μας στηρίζει, γενικότερα τους χορηγούς και υποστηρικτές μας, που είναι πάντα αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια».

Αναλυτικότερα, η αποστολή για το Ναυτικό Ομιλο είναι η εξής: Αναγνωστόπουλος, Μελεμενης, Κουτσοποδιωτη, Ιωάννου, Κονταξάκης, Πολυχρονάκης, Δερμιτζάκης, Κουργιαντάκης, Φραγκόπουλος, Κυριακάκης, Καράκη και Μαρώπις.

Συνοδοί είναι ο έφορος του τμήματος, Νίκος Κουριδάκης και ο προπονητής, Μανώλης Αγγελάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ27/01/2021

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ 2020 ΣΤΑ “ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ” ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ SUP

Αφιέρωμα στην ομάδα κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησε η εφημερίδα “Χανιώτικα Νέα”. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ01/10/2020

ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΝΟΧ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Ο Γιάννης Κυριακάκης κέρδισε τις εντυπώσεις στο 3ο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP Μεγάλων Αποστάσεων και στο 5ο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP Τεχνικού …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ