Απολαυστική εμπειρία για Τζανακόπουλο στη Βαρκελώνη

Μια σπουδαία εμπειρία έζησε στην Βαρκελώνη στο πλαίσιο των παγκόσμιων προκριματικών αγώνων Youth Olympic Games ο Θανάσης Τζανακόπουλος.

Ο νεαρός αθλητής Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πήρε μέρος με την Εθνική μας ομάδα, διεκδικώντας την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης που θα ακολουθήσουν τον Οκτώβριο στο Μπουένος Αϊρες της Αργεντινής. Μπορεί να μην κατάφερε να σφραγίσει την πρόκριση, ωστόσο κατάφερε να έχει μία αρκετά αξιόλογη επίδοση, τερματίζοντας στην 42η θέση ανάμεσα σε 81 αθλητές στο αγώνισμα Κ1 Σπριντ, ενώ στο Κ1 Σλάλομ ήταν 50ος επί συνόλου επίσης 81 συμμετεχόντων.

«Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία, που θα ήθελα σίγουρα να την ξαναζήσω εφόσον καταφέρω να ξαναβρεθώ στην Εθνική ομάδα της χώρας μου και να έχω την ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα πανευρωπαϊκό ή ακόμα και σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ», τονίζει για την εμπειρία που έζησε ο Τζανακόπουλος, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Συναναστράφηκα με πολλούς αθλητές από διάφορες χώρες, κάνοντας καινούριους φίλους και είδα μια πολύ διαφορετική κουλτούρα από τη δική μας. Μπορώ να πω ότι δοκίμασα καινούργια πράγματα, όλο το τιμ ήταν πολύ ζεστό και ανάμεσα στους αθλητές κυριαρχούσε μια φιλία και μια ομόνοια και ό,τι ανταγωνισμός υπήρχε ανάμεσά μας τον λύσαμε μέσα στην κούρσα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Μανώλη Αγγελάκη, γιατί όλα αυτά που κατάφερα, τα πέτυχα μέσα απ’ αυτόν και χάρη στη δική του προσπάθεια, η οποία δεν αφορά όμως εμένα, αλλά όλους τους αθλητές του Nαυτικού Ομίλου στο Κανόε Καγιάκ. Ευχαριστώ επίσης το σύλλογο μας, το σύλλογο γονέων και φίλων του Κανόε Καγιάκ που μας υποστηρίζει πολλά χρόνια και προσπαθεί για το καλύτερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ10/05/2018

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 9 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Με επιτυχία έλαβε μέρος το Σάββατο 5 Μαΐου ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κανόε Καγιάκ Σπριντ που διοργάνωσε …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ03/05/2018

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Τη χαρά της συμμετοχής σε σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν το καλοκαίρι εξασφάλισαν τέσσερις αθλητές Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ