Απολαυστική εμπειρία για Τζανακόπουλο στη Βαρκελώνη

Μια σπουδαία εμπειρία έζησε στην Βαρκελώνη στο πλαίσιο των παγκόσμιων προκριματικών αγώνων Youth Olympic Games ο Θανάσης Τζανακόπουλος.

Ο νεαρός αθλητής Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πήρε μέρος με την Εθνική μας ομάδα, διεκδικώντας την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης που θα ακολουθήσουν τον Οκτώβριο στο Μπουένος Αϊρες της Αργεντινής. Μπορεί να μην κατάφερε να σφραγίσει την πρόκριση, ωστόσο κατάφερε να έχει μία αρκετά αξιόλογη επίδοση, τερματίζοντας στην 42η θέση ανάμεσα σε 81 αθλητές στο αγώνισμα Κ1 Σπριντ, ενώ στο Κ1 Σλάλομ ήταν 50ος επί συνόλου επίσης 81 συμμετεχόντων.

«Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία, που θα ήθελα σίγουρα να την ξαναζήσω εφόσον καταφέρω να ξαναβρεθώ στην Εθνική ομάδα της χώρας μου και να έχω την ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα πανευρωπαϊκό ή ακόμα και σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ», τονίζει για την εμπειρία που έζησε ο Τζανακόπουλος, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Συναναστράφηκα με πολλούς αθλητές από διάφορες χώρες, κάνοντας καινούριους φίλους και είδα μια πολύ διαφορετική κουλτούρα από τη δική μας. Μπορώ να πω ότι δοκίμασα καινούργια πράγματα, όλο το τιμ ήταν πολύ ζεστό και ανάμεσα στους αθλητές κυριαρχούσε μια φιλία και μια ομόνοια και ό,τι ανταγωνισμός υπήρχε ανάμεσά μας τον λύσαμε μέσα στην κούρσα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Μανώλη Αγγελάκη, γιατί όλα αυτά που κατάφερα, τα πέτυχα μέσα απ’ αυτόν και χάρη στη δική του προσπάθεια, η οποία δεν αφορά όμως εμένα, αλλά όλους τους αθλητές του Nαυτικού Ομίλου στο Κανόε Καγιάκ. Ευχαριστώ επίσης το σύλλογο μας, το σύλλογο γονέων και φίλων του Κανόε Καγιάκ που μας υποστηρίζει πολλά χρόνια και προσπαθεί για το καλύτερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ21/03/2019

ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ Ο ΤΣΟΥΠΑΚΗΣ

Πρόσκληση από την προεθνική ομάδα κανόε καγιάκ σπριντ έλαβε ο Χρήστος Τσουπάκης. Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων καλείται να …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ13/03/2019

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Την κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων (τρία ασημένια και ένα χάλκινο) σφράγισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ που …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ