Απολαυστική εμπειρία για Τζανακόπουλο στη Βαρκελώνη

Μια σπουδαία εμπειρία έζησε στην Βαρκελώνη στο πλαίσιο των παγκόσμιων προκριματικών αγώνων Youth Olympic Games ο Θανάσης Τζανακόπουλος.

Ο νεαρός αθλητής Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πήρε μέρος με την Εθνική μας ομάδα, διεκδικώντας την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης που θα ακολουθήσουν τον Οκτώβριο στο Μπουένος Αϊρες της Αργεντινής. Μπορεί να μην κατάφερε να σφραγίσει την πρόκριση, ωστόσο κατάφερε να έχει μία αρκετά αξιόλογη επίδοση, τερματίζοντας στην 42η θέση ανάμεσα σε 81 αθλητές στο αγώνισμα Κ1 Σπριντ, ενώ στο Κ1 Σλάλομ ήταν 50ος επί συνόλου επίσης 81 συμμετεχόντων.

«Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία, που θα ήθελα σίγουρα να την ξαναζήσω εφόσον καταφέρω να ξαναβρεθώ στην Εθνική ομάδα της χώρας μου και να έχω την ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα πανευρωπαϊκό ή ακόμα και σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ», τονίζει για την εμπειρία που έζησε ο Τζανακόπουλος, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Συναναστράφηκα με πολλούς αθλητές από διάφορες χώρες, κάνοντας καινούριους φίλους και είδα μια πολύ διαφορετική κουλτούρα από τη δική μας. Μπορώ να πω ότι δοκίμασα καινούργια πράγματα, όλο το τιμ ήταν πολύ ζεστό και ανάμεσα στους αθλητές κυριαρχούσε μια φιλία και μια ομόνοια και ό,τι ανταγωνισμός υπήρχε ανάμεσά μας τον λύσαμε μέσα στην κούρσα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Μανώλη Αγγελάκη, γιατί όλα αυτά που κατάφερα, τα πέτυχα μέσα απ’ αυτόν και χάρη στη δική του προσπάθεια, η οποία δεν αφορά όμως εμένα, αλλά όλους τους αθλητές του Nαυτικού Ομίλου στο Κανόε Καγιάκ. Ευχαριστώ επίσης το σύλλογο μας, το σύλλογο γονέων και φίλων του Κανόε Καγιάκ που μας υποστηρίζει πολλά χρόνια και προσπαθεί για το καλύτερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ09/08/2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ SUP!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων παραμένει το κορυφαίο σωματείο στην Ελλάδα στο άθλημα του κανόε καγιάκ! Αυτό αποδεικνύουν οι μεγάλες επιτυχίες …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ03/08/2018

ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Μια διπλή αποστολή παρουσιάζεται για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Αυγούστου θα έχουν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ