Αποφάσεις Δ.Σ. Ν.Ο. Χανίων για το κολυμβητήριο

Από τις 22 Δεκεμβρίου το Κολυμβητήριο της πόλης μας κινδυνεύει με οριστικό κλείσιμο. Οι επίσημοι φορείς της πολιτείας και συγκεκριμένα η Διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων ισχυρίζεται ότι επειδή έχει λήξει η θητεία της αδυνατεί να αγοράσει πετρέλαιο, παρά το γεγονός ότι έχουν εξασφαλιστεί τα κονδύλια των ανελαστικών δαπανών, όπως του πετρελαίου.

Η δε λειτουργία του Κολυμβητηρίου Χανίων έχει ήδη υποβαθμιστεί από τις 30 Οκτωβρίου 2012, που λόγω αδυναμίας κάλυψης του πετρελαίου θέρμανσης της πισίνας 50μ., αυτή έκλεισε, με συνέπεια σήμερα να μην λειτουργεί καμία αγωνιστική πισίνα σε όλη την Κρήτη.

Κάτω από αυτή τη συγκυρία, του κλεισίματος της αγωνιστικής πισίνας, σταμάτησε το ΕΑΚ Χανίων και τη στήριξη των 2 μικρών κολυμβητικών δεξαμενών (25μ. και 12.5μ.), τις οποίες από τις 22 Δεκεμβρίου έχει αναλάβει το σωματείο μας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, ένα αθλητικό σωματείο, για άλλη μια φορά, εδώ περίπου κι ένα μήνα επιδιώκει να αποτρέψει την οριστική καταδίκη των δύο μικρών κολυμβητικών δεξαμενών (25μ. και 12.5μ.), μέσω πετρελαίου που προμηθεύεται.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, το Δ.Σ. του ΝΟΧ στη συνεδρίαση της 14ης Ιανουαρίου 2013, αποφάσισε ομόφωνα να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ούτως ώστε να αποτρέψει το οριστικό κλείσιμο άλλης μιας υποδομής της πόλης μας.

Γι’ αυτό τις επόμενες ημέρες:

Α. Θα επιδιωχθεί η παρουσίαση του ζητήματος σε εθνικό επίπεδο.

Β. Θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη της Προέδρου του Ν.Ο. Χανίων κυρίας Χαράς Μυλωνάκη στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ι. Ιωαννίδη με ραντεβού ή χωρίς καιταυτόχρονη πρόσκληση συμμετοχής των Βουλευτών της πόλης των Χανίων.

Γ. Θα ενεργοποιηθεί διαδικασία δωρεών για αγορά πετρελαίου, μέσω της ιστοσελίδας του Ομίλου και άλλων πρόσφορων μέσων.

Δ. Θα πραγματοποιηθούν δυναμικές κινητοποιήσεις με τη συμμετοχή αθλητών, εργαζομένων και γονέων σε περίπτωση που η συνάντηση στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν αποδώσει. Συγκεκριμένα: συμβολικό κλείσιμο κεντρικής οδού της πόλης, ανάρτηση μαύρων σημαιών στο Κολυμβητήριο, συνεντεύξεις τύπου.

Ε. Αναστολή όλων των δαπανών του Ομίλου, με στόχο τη συνέχιση της προμήθειας πετρελαίου, προκειμένου να διασφαλιστεί η λειτουργία των δύο μικρών κολυμβητικών δεξαμενών (25μ. και 12.5μ.).

Θεωρώντας ότι η συνέχιση της λειτουργίας του κράτους είναι αυτονόητη, ανεξάρτητα από το διορισμό ή όχι νέας διοίκησης στο ΕΑΚ Χανίων, όταν τα χρήματα για τις ανάγκες των ανελαστικών δαπανών έχουν διασφαλιστεί, εμείς αγωνιζόμαστε για να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την παρωδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ30/07/2020

ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Γ.Σ.

Την έγκριση του οικονομικού απολογισμού για το 2019 και του προϋπολογισμού για το έτος που «τρέχει», έλαβε το Δ.Σ. του …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΥ27/07/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο. Χανίων με απόφαση του, συγκαλεί τα Μέλη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, σε Τακτική Γενική Συνέλευση …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ