Σε εργομετρική αξιολόγηση Κουτσοποδιώτης και Τσουπάκης

Με επιτυχία πέρασαν δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από εργομετρική αξιολόγηση η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του προγράμματος Sport Excellence που διενεργήθηκε από την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση και Πρόοδος». Η αναφορά γίνεται για τους Γιάννη Κουτσοποδιώτη και Χρήστο Τσουπάκη.

Ο Κουτσοποδιώτης παρέμεινε μάλιστα στο καμπ προετοιμασίας που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά υπό της οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή, Ζdzislaw Szubski.

Tσουπάκης.

Η αξιολόγηση έγινε στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας για τους αθλητές της Εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ Σπριντ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Εν τω μεταξύ, για μια ακόμη φορά, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα είναι παρών στην Κύπρο, προκειμένου να συμμετάσχει και φέτος στην 14η διεθνή Regatta που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στην Λεμεσό.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου απαρτίζεται από τους Τσουπάκη, Τζανακόπουλο, Μαυρομμάτη και Καράκη. Μαζί με τους αθλητές θα είναι και ο προπονητής της ομάδας, Μανώλης Αγγελάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΣΑΒ05/01/2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ 8 ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Μαζικές κλήσεις σε αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποιήθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ. Ειδικότερα, οκτώ αγόρια και κορίτσια …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ13/11/2018

ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων είχε την… τιμητική του όσον αφορά τις προσκλήσεις που κατέφθασαν για αθλητές του από την Ελληνική …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ