Ανανέωση συνεργασίας για το τμήμα κανόε καγιάκ με την ΑΝΕΚ LINES

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για το τμήμα κανόε καγιάκ με τη μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία, ΑΝΕΚ LINES.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η ΑΝΕΚ LINES αποτελεί τα τελευταία πολλά χρόνια συνώνυμο των επιτυχιών και των μεγάλων διακρίσεων του τμήματος σε όλη τη χώρα.

Ο “Χρυσός” χορηγός του τμήματος διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο προκειμένου οι αθλητές κανόε καγιάκ να μπορούν να ταξιδεύουν απρόσκοπτα στις διοργανώσεις που λαμβάνουν μέρος, ενώ η χορηγία αυτή καθαυτή δηλώνει την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη με την οποία η ΑΝΕΚ LINES περιβάλλει το τμήμα.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων για μια ακόμα φορά θέλει να εκφράσει τις θερμές  του ευχαριστίες προς την μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία του τόπου μας για τη συνδρομή της συνολικά στις επιτυχίες του συλλόγου.

Ευχόμαστε η συνεργασία να συνεχίσει να πορεύεται με τον ίδιο ζήλο και τις ίδιες προοπτικές και τα επόμενα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΡΙ23/03/2021

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ “13ΑΡΙΑ” ΚΑΙ “14ΑΡΙΑ”

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι σε συνέχεια σχετικής οδηγίας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αρχής γενομένης από την 24η …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΕΤ17/03/2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι βάσει των αποφάσεων που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση σχετικά με τα μέτρα για …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ