Ανακοίνωση για Ηλία Μαχαίρα

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θέλουν δημόσια να συγχαρούν τον Ηλία Μαχαίρα για τον ορισμό του στη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή για τις Εθνικές ομάδες Νέων Ανδρών (Κ19) και Νέων (Κ18).

Η εργατικότητα, ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση και η αγάπη του Ηλία Μαχαίρα για το πόλο είναι τα στοιχεία που τον καθιερώνουν στη συνείδηση όλων στο χώρο και τον οδήγησαν σε αυτήν την τιμητική θέση.

Πλέον η προσφορά του αναγνωρίζεται και είναι ιδιαίτερα τιμητικό γεγονός για τον Ναυτικό Ομιλο η θέση που του προσφέρθηκε από τα στελέχη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Θέλουμε να εκφράσουμε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον Ηλία Μαχαίρα στα καθήκοντα που τον περιμένουν και στο έργο που αναμένεται να έχει.

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΥ20/06/2022

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια προς το αγαπητό μέλος της διοίκησης, τον έφορο του τμήματος …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ16/06/2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

O Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί πως στο πλαίσιο της τρέχουσας καλοκαιρινής περιόδου πραγματοποιεί στο κολυμβητήριο Χανίων πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης. Το …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ