Ανακοίνωση για τα προβλήματα στην πισίνα

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό ότι το πρόβλημα που προέκυψε την Πέμπτη με τον φωτισμό στο κολυμβητήριο δεν είναι δικής του αρμοδιότητας.

Ειδικότερα, το πρόβλημα οφείλεται στο ότι ο εργαζόμενος του ΕΑΚ Χανίων, άγνωστο γιατί, δεν άναψε τα φώτα ως όφειλε στο κολυμβητήριο την ώρα που έχει καθοριστεί και μάλιστα όταν αυτό συνέβη, έγινε μετά από σχετική πίεση που άσκησαν οι γονείς.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων λυπάται γι’ αυτό το πολύ άσχημο γεγονός και για το ότι η προπόνηση των αθλητών, σε συνδυασμό με τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν, δεν πραγματοποιήθηκε. Παρ’ όλα αυτά, η προπόνηση της Παρασκευής θα διεξαχθεί κανονικά στην 50άρα του κολυμβητηρίου.

Σε δεύτερο χρόνο, θέλουμε να γνωρίσουμε τα εξής:

Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες ούτως ώστε η εγκατάσταση να λειτουργεί όσο γίνεται φυσιολογικά. Αναφορές, αυθαίρετες ως επί το πλείστον, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κρίνονται άνευ σχολιασμού. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι προβλήματα υπάρχουν, από τη στιγμή που η διοίκηση τα τελευταία, πολλά χρόνια κυριολεκτικά τα επωμίζεται.

Ειδικότερα, αυτή τη στιγμή, ο Ναυτικός Ομιλος συνεχίζει να τροφοδοτεί με χλώριο την πισίνα, ενώ δεν υπάρχει ακόμη οριστική λύση με το πετρέλαιο. Ουσιαστικά, είμαστε σε μια αναμονή για το τι θα γίνει, όταν υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα, ο Ναυτικός Ομιλος ν’ αναλάβει και την τροφοδότηση του κολυμβητηρίου με πετρέλαιο, κάτι που θα τινάξει τον οικονομικό του προϋπολογισμό.

Για τον ελλιπέστατο φωτισμό, αυτό είναι ένα θέμα που από την πρώτη στιγμή έχουμε θίξει στον κ. Υφυπουργό και αναμένουμε να υπάρξει το συντομότερο δυνατό οριστική λύση.

Για μια ακόμη φορά ζητάμε την κατανόηση των γονέων, θέλοντας να γνωρίζουν ότι ο Ναυτικός Ομιλος και η διοίκηση καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ28/05/2020

ΣΤΟΝ ΓΓΑ Η ΚΟΕ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Υπ’ όψιν της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού βρίσκεται αίτημα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας που αφορά την περαιτέρω δραστηριοποίηση των αθλημάτων του υγρού …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΕΤ27/05/2020

ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η 25ΑΡΑ ΠΙΣΙΝΑ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων διευκρινίζει πως από την περασμένη Κυριακή 24 του μήνα η 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων είναι …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ