Ανακοίνωση

Θέλουμε να γνωρίσουμε ότι ως Ναυτικός Ομιλος Χανίων προχωρήσαμε σε αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στην 50άρα πισίνα και ειδικότερα στο ισοθερμικό κάλυμμα, καταφέρνοντας να λύσουμε ένα ακόμα πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην εγκατάσταση.

Εδώ και πολύ καιρό και συγκεκριμένα από την αρχή αυτής της χρονιάς βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη και άδικη θέση, καθώς επωμιζόμαστε εξ ολοκλήρου τα έξοδα για το πετρέλαιο για την 50άρα πισίνα. Φέτος, είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που η μεγάλη πισίνα στο Κολυμβητήριο παραμένει ανοικτή τους χειμερινούς μήνες, ωστόσο αυτό συμβαίνει με το να «ματώνουμε» οικονομικά, αφού δεν υπάρχει η παραμικρή βοήθεια ή υποστήριξη από την Πολιτεία ή από κανέναν άλλο φορέα. Την περίοδο του περασμένου φθινοπώρου είχαμε την προσδοκία μετά τη συνάντηση που κάναμε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ότι θα βρίσκαμε μία ανταπόκριση από τη Γ.Γ.Α., αλλά δυστυχώς αυτή δεν υπάρχει. Το κολυμβητήριο αυτή τη στιγμή και συγκεκριμένα η μεγάλη πισίνα, λειτουργεί χάρη στο Ναυτικό Ομιλο και τις μεγάλες θυσίες που για μια ακόμη φορά υποβάλλεται.

Επειδή τα περιθώρια είναι πολύ στενά, ζητάμε η Πολιτεία να μπορέσει να προσφέρει μία βοήθεια για τις ανάγκες της 50άρας πισίνας. Αυτή ειδικότερα την περίοδο, οι υποχρεώσεις είναι τεράστιες, αφού η εγκατάσταση δίνει την ευκαιρία να προπονείται καθημερινά ένας πολύ μεγάλος αριθμός αθλητών.

Ενδεικτικά σημειώνουμε τα παρακάτω για τις ανάγκες που αυτή την περίοδο καλύπτει η πισίνα:

• Τις υποχρεώσεις για την ομάδα πόλο που αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία.

• Τις υποχρεώσεις των αθλητών από όλο το φάσμα των Τμημάτων που μετέχουν σε εθνικές ομάδες.

• Τις υποχρεώσεις των αθλητών που κυνηγούν τον πρωταθλητισμό και την εν γένει προετοιμασία τους για τις διοργανώσεις που είναι σε πλήρη εξέλιξη.

• Τις υποχρεώσεις για τον Απόστολο Παπαστάμο που αυτή τη στιγμή αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα της χώρας στο άθλημα της Κολύμβησης.

Με βάση όλα τα παραπάνω, λοιπόν, ζητάμε την υποστήριξη της Πολιτείας προκειμένου η 50άρα πισίνα να μπορέσει να λειτουργεί χωρίς προβλήματα και ειδικότερα, οι αθλητές μας να μπορούν να αγωνίζονται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Είναι ξεκάθαρο ότι η 25άρα πισίνα δεν γίνεται να καλύψει τις μεγάλες υποχρεώσεις του Ομίλου ούτε μπορούν να στοιβαχτούν σε ένα πολύ μικρότερο χώρο οι αθλητές μας, κάτι που θ’ αποτελούσε εμπόδιο για τις αθλητικές τους επιδόσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ30/08/2018

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Ν.Ο. Χανίων ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ξεκινούν εγγραφές νέων αθλητών-τριών για όλα τα τμήματα (Κολύμβηση, Πόλο, …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ30/08/2018

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς και σε συνεργασία για μια ακόμη φορά με το «Χαμόγελο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ