Αναχωρούν για το Πανευρωπαϊκό της Σερβίας Μελεμενής, Κουτσοποδιώτης Αντωνίου και Παπασταματάκη

Εφτασε η στιγμή για τους τέσσερις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων προκειμένου να αγωνιστούν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Junior & Under 23 που θα πραγματοποιηθεί στην Σερβία το διάστημα από 22 έως 26 Ιουνίου.

Οι Αναστάσιος Μελεμενής, Ιωάννης Κουτσοποδιώτης, Ιωάννης Αντωνίου και Ελευθερία-Μαρίνα Παπασταματάκη αναχωρούν την Πέμπτη (15/6) από τα Χανιά με αρχικό προορισμό την Αθήνα και από εκεί το Βελιγράδι. Ειδικότερα, η αποστολή της Εθνικής ομάδας, προπονητής στην οποία είναι ο Μανώλης Αγγελάκης, αναμένεται να βρίσκεται από την Παρασκευή (16/6) στην πρωτεύουσα της Σερβίας όπου και θα πραγματοποιεί προπονήσεις στο στίβο των αγώνων.

Για τη σπουδαία αυτή συμμετοχή των τεσσάρων Χανιωτών αθλητών, ο β. εφόρου του τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων, Νίκος Κουριδάκης, δηλώνει τα εξής: «Πρόκειται για μια σπουδαία συμμετοχή για τους Ελληνες αθλητές και ειδικότερα για αυτούς του Ν.Ο. Χανίων. Εύχομαι ολόψυχα στην αποστολή μας καλή επιτυχία, η οποία έχει ήδη σημειωθεί χάρη στη συμμετοχή μας και μόνο σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση. Καλή επιτυχία επίσης στον πρωτομάστορα αυτών των προσπαθειών, τον προπονητή του Ομίλου μας και της Εθνικής μας ομάδας, Μανώλη Αγγελάκη».

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ και SUP συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μεταξύ 15:30 και 17:30. Υπεύθυνος προπονητής στο Κανόε Καγιάκ είναι ο Δημήτρης Καραγιαννίδης και στο τμήμα SUP (πραγματοποιείται κάθε Σαββατοκύριακο), ο Στέφανος Αβέρκιου.

ΧΟΡΗΓΟΣ Η ΑΝΕΚ LINES

Αρωγοί του Τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων είναι ο Επίσημος Χορηγός του, η Ναυτιλιακή Εταιρεία ANEK LINES, καθώς και οι εξής Χορηγοί: Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και INTERTRADE AE (MARS). Επίσης, ο κ. Σπανουδάκης Ιωάννης, ιδιοκτήτης της Α.Ι.Β.: LEADER BROKERS, πρακτορείο ασφαλειών. Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξή τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΔΕΥ16/07/2018

ΤΡΙΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Στην 3η θέση στην Ελλάδα βρέθηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων μετά την πραγματοποίηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κανόε καγιάκ σπριντ που …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ12/07/2018

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΠΡΙΝΤ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΙΑ

Ενα ακόμα πανελλήνιο πρωτάθλημα περιμένει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, καθώς από την Παρασκευή 13 μέχρι και την Κυριακή 15 Ιουλίου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ