Αλληλεγγύη από ΗΠΑ για τη δοκιμαζόμενη μητέρα

Συγκίνηση στους κόλπους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων -και όχι μόνο- προκαλεί η αξιέπαινη προσπάθεια ενός πρώην αθλητή του συλλόγου, για συγκέντρωση χρημάτων, με στόχο την οικονομική στήριξη της νεαρής Χανιώτισσας, που δοκιμάζεται σκληρά από σοβαρή ασθένεια.

Από εκεί, τη μακρινή Νέα Υόρκη, όπου ζει και εργάζεται, ο Μιχάλης Χουλάκης, συνεπικουρούμενος από τον Χανιώτη κ. Σταύρο Μπακούση, ο οποίος διατηρεί επιχειρήσεις στο Staten Island της Ν.Υ., απέδειξαν για μια ακόμη φορά γιατί οι Ελληνες της διασποράς, είναι πάντα κοντά στην μητέρα Ελλάδα και τους αναξιοπαθούντες ανθρώπους της…

Ο Μιχ. Χουλάκης ξεκίνησε ένα Μαραθώνιο, ευαισθητοποίησης των ομογενών, προκειμένου να τους ενεργοποιήσει προς την κατεύθυνση της προσφοράς χρημάτων γι’ αυτόν τον ιερό σκοπό. Οργάνωσαν λοιπόν πριν τα Χριστούγεννα, μια λιτή εκδήλωση στο Anadalle Terrace και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό… Περίπου 10.000 δολάρια συγκέντρωσαν οι ομογενείς μας, για να προσφερθούν ευγενικά στη νεαρή Χανιώτισσα, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, που πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί στην Γερμανία, αλλά το ποσόν που απαιτείται ήταν πέρα από τις δυνατότητες της οικογένειας της.

«Η πρόταση του Μιχάλη συγκίνησε και εμένα προσωπικά αλλά και όλους όσοι άκουσαν ότι μια Χανιωτοπούλα αντιμετωπίζει τόσο μεγάλο πρόβλημα. Με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα την οργάνωση αυτής της εκδήλωσης και είμαι συγκινημένος που όλοι μας εδώ, στη Νέα Υόρκη, βοηθούμε αυτήν την κοπέλα να γίνει καλά. Ηταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε. Και ευχαριστώ όσους βοήθησαν να συγκεντρωθεί αυτό το ποσόν», μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε ο κ. Μπακούσης.

Αδελφός της δοκιμαζόμενης κοπέλας, είναι πρώην αθλητής του ΝΟ Χανίων και αυτή η κίνηση στη Νέα Υόρκη, έρχεται να προστεθεί στις άοκνες προσπάθειες τόσο του συλλόγου, αλλά και άλλων αθλητών και παραγόντων του ΝΟΧ.

Σαν Ναυτικός Ομιλος Χανίων είμαστε υπερήφανοι που αθλητές και πρώην αθλητές, λειτουργούν με αυτά τα αισθήματα αλληλεγγύης. Αποδεικνύουν ότι, όποτε και αν χρειαστεί, γινόμαστε όλοι μια γροθιά, για να βοηθήσουμε όποιον έχει ανάγκη. Απλά είναι μια συλλογική προσπάθεια!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΑΒ20/05/2023

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

O Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη και για το φετινό καλοκαίρι αθλητικών προγραμμάτων για παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Τα …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ01/06/2023

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕΒΗΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Την επίσκεψη της κας Σέβης Βολουδάκη, δέχτηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. Η Χανιώτισσα πολιτικός βρέθηκε συγκεκριμένα την Πέμπτη 1η Ιουνίου …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ