Ακύρωση για τις διοργανώσεις στο Λινιάνο

Κάτι που διαφαινόταν βέβαιο τις τελευταίες ημέρες γίνεται πλέον πραγματικότητα, καθώς η Κολυμβητική Ομοσπονδία γνωστοποιεί την ακύρωση των διεθνών πρωταθλημάτων, παγκόσμιου και πανευρωπαϊκού, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν τον προσεχή Οκτώβριο στο Λινιάνο της Ιταλίας για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης.

Λόγω προφανώς της έξαρσης που παρουσιάζουν τα κρούσματα κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη, η απόφαση που ελήφθη είναι οι δύο διοργανώσεις να ακυρωθούν, όπερ σημαίνει ότι η ελληνική αποστολή, ανάμεσα στην οποία είχαν συγκαταλεχθεί και τέσσερις Χανιώτες πρωταθλητές, ματαιώνεται.

Υπενθυμίζεται πως από τον Ναυτικό Ομιλο είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση και τα σχετικά όρια οι Αντώνης Τσουρουνάκης, Ανδρέας Κελαϊδής, Ιάσων Χίνος και Χριστιάνα Σκυλουράκη.

Η απόφαση από την ΚΟΕ αναφέρει τα εξής:

«Με νεότερη απόφαση της διοίκησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (CMAS) -στην οποία μετέχει και ο Ταμίας της ΚΟΕ Ηλίας Ξιάρχος, ως πρόεδρος της Επιτροπής Αθλημάτων-, ακυρώνεται η διεξαγωγή των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών και Νέων – Νεανίδων, που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν στο Λιλιάνο της Ιταλίας στις αρχές Οκτωβρίου (2-8/10 και 6-10/10 αντίστοιχα).

Η απόφαση της ακύρωσης των δύο διεθνών μεγάλων διοργανώσεων ελήφθη λόγω της έξαρσης, εκ νέου, των κρουσμάτων του covid-19 σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός, μάλιστα, που προκάλεσε και το μειωμένο ενδιαφέρον δηλώσεων συμμετοχής στους συγκεκριμένους αγώνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ29/08/2020

ΓΡΑΦΕΙ (ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…) ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΧ – 74 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!

Ενας εντυπωσιακός απολογισμός, 74 συνολικά μεταλλίων, δύο παγκόσμιων ρεκόρ, δύο πανευρωπαϊκών και δεκάδες στην κυριολεξία συμμετοχές αθλητών του σε ευρωπαϊκά …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ19/08/2020

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΙ “4” ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ

Ανακοινώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία οι αποστολές για τις Εθνικές ομάδες τεχνικής κολύμβησης που θα πάρουν μέρος στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ