Αισιόδοξες επιδόσεις στην ημερίδα της τεχνικής

Αισιόδοξα μηνύματα προκύπτουν από τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίοι αυτή την Κυριακή συμμετείχαν στην ημερίδα τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στο κολυμβητήριο Χανίων.

Λόγω της κατάστασης με την πανδημία, αυτή ήταν η πρώτη ημερίδα μετά από πάρα πολύ καιρό που διεξήχθη στο κολυμβητήριο και ειδικότερα θεωρείται η πρώτη επί της ουσίας για το 2021. Οι αγώνες έδωσαν την ευκαιρία στους αθλητές να τους εντάξουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει του πανελληνίου πρωταθλήματος κατηγοριών που είναι προγραμματισμένο να γίνει στη Θεσσαλονίκη το διάστημα από 22 μέχρι 25 Ιουλίου. Μάλιστα ο προπονητής τμήματος, Ηλίας Καλαμαρίδης, έβγαλε τα συμπεράσματά του.

Σκυλουράκη – Τσουρουνάκης.

Περάκη.

Παράλληλα να σημειωθεί πως συνεχίζεται η προετοιμασία για τους αθλητές που πρόκειται να λάβουν μέρος στο προσεχές παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες (3-9/7), στο Τομσκ της Ρωσίας, Αντώνη Τσουρουνάκη και Χριστιάνα Σκυλουράκη αλλά και για τη Φανή Κυριακή Περάκη η οποία θ’ αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα open water που θα διεξαχθεί στη Σάντα Μάρτα της Κολομβίας (23-29/9).

Σε ό,τι αφορά τους αθλητές που πήραν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Λινιάνο, η ημερίδα έδωσε την ευκαιρία στο σύλλογο γονέων τεχνικής κολύμβησης να τους βραβεύσουν για τις διακρίσεις και την προσπάθειά τους. Ειδικότερα, βραβεύτηκαν οι Βασίλης Χατζηδάκης, Ιάσων Χίνος και Χριστιάνα Σκυλουράκη, δεχόμενοι μάλιστα και τα συγχαρητήρια του εφόρου του τμήματος και εκπροσώπου της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Νεκτάριου Κληματσάκη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ15/11/2021

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή και προέδρου της τεχνικής επιτροπής της παγκόσμιας Ομοσπονδίας (CMAS), Αλέξανδρου Ξιάρχου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο κολυμβητήριο …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ08/11/2021

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ

Με επιτυχία τελέστηκε η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στη διασυλλογική ημερίδα τεχνικής κολύμβησης που διοργάνωσε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ