Αγώνες Special Olympics στο Βλητέ

Ο Ναυτικός Ομιλος διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου Διασυλλογικούς αγώνες Κανόε Καγιάκ για αθλητές Special Olympics, οι οποίοι και θα πραγματοποιηθούν στο Βλητέ.

Συνολικά, αναμένεται να πάρουν μέρος 45 αθλητές από όλη την Ελλάδα, ενώ ειδικότερα από τον Ναυτικό Ομιλο θα αγωνιστούν 16. Πρόκειται για τους: Ρούσσο Κοτσιφάκη, Μαρία Κουτσογιαννάκη, Γιώργο Μυλωνάκη, Κυριάκο Πετρόχειλο, Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, Βασίλη Ραϊσάκη, Δημήτρη Χουδαλάκη, Θανάση Αρβανίτη, Διονύση Γεωργιακόπουλο, Κωνσταντίνο Γαροφαλάκη, Νεκτάριο Παπαδοκοκολάκη, Παντελή Νικολάκη, Βαγγέλη Παντελάκη, Νατάσα Σκαραντωνάκη, Γιάννη Κλωνιζάκη και Πάρη-Μιχάλη Τρεντό. Επίσης, στους αγώνες θα πάρουν μέρος και 10 αθλητές από την ομάδα Κανόε Καγιάκ ως partners σε αθλητές που θέλουν υποστήριξη.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Ναύσταθμο Κρήτης, την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου, τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Τμήματος Κανόε Καγιάκ Ν.Ο. Χανίων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σούδας.

Σημαντική επίσης είναι η υποστήριξη των χορηγών και ειδικότερα των Χιωτάκη, ΒΙΟΧΥΜ, Νερά Σαμαριά, Δασκαλάκης Μ. & ΣΙΑ ΕΕ, Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Νομού Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ21/03/2019

ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε πριν από λίγο καιρό (28/1) το τμήμα κολύμβησης της ειδικότητας «Προπονητής Αθλημάτων» του ΔΙΕΚ Χανίων, στα γραφεία …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΔΕΥ18/03/2019

ΣΑΡΩΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ, ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Μεγάλες διακρίσεις σημείωσαν στο Αμπου Ντάμπι οι Ρούσσος Κοτσιφάκης και Κωνσταντίνος Δασκαλάκης! Οι δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πήραν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ