Αγώνες Special Olympics στο Βλητέ

Ο Ναυτικός Ομιλος διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου Διασυλλογικούς αγώνες Κανόε Καγιάκ για αθλητές Special Olympics, οι οποίοι και θα πραγματοποιηθούν στο Βλητέ.

Συνολικά, αναμένεται να πάρουν μέρος 45 αθλητές από όλη την Ελλάδα, ενώ ειδικότερα από τον Ναυτικό Ομιλο θα αγωνιστούν 16. Πρόκειται για τους: Ρούσσο Κοτσιφάκη, Μαρία Κουτσογιαννάκη, Γιώργο Μυλωνάκη, Κυριάκο Πετρόχειλο, Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, Βασίλη Ραϊσάκη, Δημήτρη Χουδαλάκη, Θανάση Αρβανίτη, Διονύση Γεωργιακόπουλο, Κωνσταντίνο Γαροφαλάκη, Νεκτάριο Παπαδοκοκολάκη, Παντελή Νικολάκη, Βαγγέλη Παντελάκη, Νατάσα Σκαραντωνάκη, Γιάννη Κλωνιζάκη και Πάρη-Μιχάλη Τρεντό. Επίσης, στους αγώνες θα πάρουν μέρος και 10 αθλητές από την ομάδα Κανόε Καγιάκ ως partners σε αθλητές που θέλουν υποστήριξη.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Ναύσταθμο Κρήτης, την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου, τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Τμήματος Κανόε Καγιάκ Ν.Ο. Χανίων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σούδας.

Σημαντική επίσης είναι η υποστήριξη των χορηγών και ειδικότερα των Χιωτάκη, ΒΙΟΧΥΜ, Νερά Σαμαριά, Δασκαλάκης Μ. & ΣΙΑ ΕΕ, Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Νομού Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΔΕΥ21/05/2018

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 18 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ SPECIAL OLYMPICS

Τη χαρά της συμμετοχής για μια ακόμη φορά στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics έζησαν οι αθλητές από το προπονητικό πρόγραμμα …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΤΕΤ16/05/2018

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ SPECIAL OLYMPICS ΣΤΟ ΒΛΗΤΕ

Μια διοργάνωση διαφορετική διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου στη θάλασσα του Βλητέ στην Σούδα. Πρόκειται για τους διασυλλογικούς …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ