Αγώνες Special Olympics στο Βλητέ

Ο Ναυτικός Ομιλος διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου Διασυλλογικούς αγώνες Κανόε Καγιάκ για αθλητές Special Olympics, οι οποίοι και θα πραγματοποιηθούν στο Βλητέ.

Συνολικά, αναμένεται να πάρουν μέρος 45 αθλητές από όλη την Ελλάδα, ενώ ειδικότερα από τον Ναυτικό Ομιλο θα αγωνιστούν 16. Πρόκειται για τους: Ρούσσο Κοτσιφάκη, Μαρία Κουτσογιαννάκη, Γιώργο Μυλωνάκη, Κυριάκο Πετρόχειλο, Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, Βασίλη Ραϊσάκη, Δημήτρη Χουδαλάκη, Θανάση Αρβανίτη, Διονύση Γεωργιακόπουλο, Κωνσταντίνο Γαροφαλάκη, Νεκτάριο Παπαδοκοκολάκη, Παντελή Νικολάκη, Βαγγέλη Παντελάκη, Νατάσα Σκαραντωνάκη, Γιάννη Κλωνιζάκη και Πάρη-Μιχάλη Τρεντό. Επίσης, στους αγώνες θα πάρουν μέρος και 10 αθλητές από την ομάδα Κανόε Καγιάκ ως partners σε αθλητές που θέλουν υποστήριξη.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Ναύσταθμο Κρήτης, την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου, τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Τμήματος Κανόε Καγιάκ Ν.Ο. Χανίων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σούδας.

Σημαντική επίσης είναι η υποστήριξη των χορηγών και ειδικότερα των Χιωτάκη, ΒΙΟΧΥΜ, Νερά Σαμαριά, Δασκαλάκης Μ. & ΣΙΑ ΕΕ, Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Νομού Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΔΕΥ08/04/2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ «ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ» ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ-ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πολιτισμός Εν Κινήσει» και στο «ράδιο Μαρτυρία» έδωσαν οι αθλητές των Special Olympics Hellas, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης και …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΣΑΒ06/04/2019

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΕ ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

Τους Ρούσσο Κοτσιφάκη και Κωσταντίνο Δασκαλάκη για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις που κατάφεραν να σημειώσει στο Αμπου Ντάμπι στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ