Αφιερωμένη στον κόσμο η μεγάλη νίκη!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να είναι ο νικητής της σειράς των πλέι άουτ απέναντι στον Πανιώνιο.

Καταρχήν, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου, που θυμίζοντας παλιές καλές εποχές από το ένδοξο παρελθόν του Ομίλου στήριξε και συμπαραστάθηκε με έναν εντυπωσιακό τρόπο στον Ηλία Μαχαίρα και τους παίκτες του. Ελπίζουμε η παρουσία του κόσμου να συνεχίσει να είναι το ίδιο έντονη και τη νέα χρονιά, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος στα Χανιά έχει στην καρδιά του τον Ναυτικό Ομιλο.

Από εκεί και πέρα, ο Ναυτικός Ομιλος θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς και όλους εκείνους που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια να συμμετάσχει η ομάδα πόλο στην Α1 κατηγορία. Ενα μεγάλο μέρος της επιτυχίας και της τελικής δικαίωσης μπορεί να τους αποδοθεί.

Η προσπάθεια είναι ο Ναυτικός Ομιλος να συνεχίσει να είναι μέλος της Α1, όπως άλλωστε τον υποχρεώνει η ίδια η ιστορία του. Είναι ξεκάθαρο ότι η πισίνα είναι το Αλφα και το Ωμέγα για τις επιτυχίες και την ομαλή πορεία της ομάδας πόλο. Ούτε είναι τυχαίο ότι για πρώτη φορά φέτος που λειτούργησε η πισίνα το χειμώνα, υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα σε όλα τα τμήματα του Ομίλου. Η πισίνα λοιπόν πρέπει να λειτουργεί όλο το χρόνο, 12 μήνες τη σεζόν, γιατί πολύ απλά ο Ναυτικός Ομιλος… σαρώνει. Σαρώνει σε κάθε διοργάνωση που λαμβάνει μέρος και δημιουργεί πρωταθλητές παγκοσμίου επιπέδου.

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο των Χανίων, στον οποίο και αφιερώνουμε τη μεγάλη νίκη και τον καλούμε να είναι μαζί μας και τη νέα αγωνιστική χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ21/03/2019

ΠΡΟΜΙΝΙ, ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΟ «SPLASH MINI TOURNAMENT»

Στο Λουτράκι «χτυπά» από την Παρασκευή μέχρι και την προσεχή Δευτέρα η καρδιά της ελληνικής υδατοσφαίρισης και ειδικότερα των ομάδων …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ20/03/2019

ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εύκολο, όπως αναμενόταν έργο, είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ