Νικητής ο Κοζωνάκης στα Laser στο “Κύπελλο Κρήτης 2018”

Μία μεγάλη διάκριση κατάφερε ο Νίκος Κοζωνάκης στο πλαίσιο του διασυλλογικού αγώνα ιστιοπλοΐας “Κύπελλο Κρήτης 2018”, που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Ομιλος Γαζίου Κρήτης.

Ο νεαρός αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, παρότι “καινούργιος” στην Κλάση των Laser κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση της γενικής, δείχνοντας ότι οι επιτυχίες που είχε τα προηγούμενα χρόνια στα Optimist μπορούν να συνεχιστούν.

Γενικότερα ο Ναυτικός Ομιλος παρουσίασε σε αυτούς τους αγώνες μια φρέσκια ομάδα, από νέους αθλητές οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τόσο στα Laser 4.7, όσο και στα Optimist.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους αθλητές του ΝΟΧ είναι τα εξής:
Laser 4.7
1ος Νίκος Κοζωνάκης
11ος Αντώνης Σταυρουλάκης
12ος Γιώργος Ζαχαριουδάκης
Optimist
21η Μελίνα Φυλλαδιτάκη
24η Ελεάνα Βάρβαρη
30ος Γιώργος Φυλλαδιτάκης

Από εκεί και πέρα, τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είχαν ακόμη την ευκαιρία να δουν από κοντά και να θαυμάσουν δύο Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας, τους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, η παρουσία των οποίων στους αγώνες, που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Οκτωβρίου στο λιμανάκι της Παντάνασσας, ξεχώρισε. Oλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα παρακολούθησαν βίντεο με τίτλο “ταξιδεύοντας προς το Ολυμπιακό όνειρο” ενώ ακολούθησε συζήτηση σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, όπου μεταξύ άλλων συμμετείχαν και οι δύο Ολυμπιονίκες.

Τα παιδιά στους αγώνες καθοδήγησε ο προπονητής τους, Νίκος Ζαχαριουδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΊ̕Α
ΚΥΡ24/03/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 54Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΊ̕ΑΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της 54ης εκπαιδευτικής σειράς ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας. Τα μαθήματα θ’ αρχίσουν στις 30 …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΊ̕Α
ΤΡΙ30/01/2024

ΠΛΑΤΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΚΩΝ. ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗ

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων προς τιμήν του Κωνσταντίνου Μανιουδάκη. Η εκδήλωση διεξήχθη …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ