Νικητής ο Κοζωνάκης στα Laser στο «Κύπελλο Κρήτης 2018»

Μία μεγάλη διάκριση κατάφερε ο Νίκος Κοζωνάκης στο πλαίσιο του διασυλλογικού αγώνα ιστιοπλοΐας «Κύπελλο Κρήτης 2018», που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Ομιλος Γαζίου Κρήτης.

Ο νεαρός αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, παρότι «καινούργιος» στην Κλάση των Laser κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση της γενικής, δείχνοντας ότι οι επιτυχίες που είχε τα προηγούμενα χρόνια στα Optimist μπορούν να συνεχιστούν.

Γενικότερα ο Ναυτικός Ομιλος παρουσίασε σε αυτούς τους αγώνες μια φρέσκια ομάδα, από νέους αθλητές οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τόσο στα Laser 4.7, όσο και στα Optimist.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους αθλητές του ΝΟΧ είναι τα εξής:
Laser 4.7
1ος Νίκος Κοζωνάκης
11ος Αντώνης Σταυρουλάκης
12ος Γιώργος Ζαχαριουδάκης
Optimist
21η Μελίνα Φυλλαδιτάκη
24η Ελεάνα Βάρβαρη
30ος Γιώργος Φυλλαδιτάκης

Από εκεί και πέρα, τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είχαν ακόμη την ευκαιρία να δουν από κοντά και να θαυμάσουν δύο Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας, τους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, η παρουσία των οποίων στους αγώνες, που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Οκτωβρίου στο λιμανάκι της Παντάνασσας, ξεχώρισε. Oλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα παρακολούθησαν βίντεο με τίτλο «ταξιδεύοντας προς το Ολυμπιακό όνειρο» ενώ ακολούθησε συζήτηση σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, όπου μεταξύ άλλων συμμετείχαν και οι δύο Ολυμπιονίκες.

Τα παιδιά στους αγώνες καθοδήγησε ο προπονητής τους, Νίκος Ζαχαριουδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΤΡΙ13/11/2018

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων διοργανώνει ιστιοπλοϊκό αγώνα για σκάφη ανοικτής θάλασσας την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ο οποίος εντάσσεται στο κοινό …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ25/10/2018

ΜΕ LASER ΚΑΙ OPTIMIST ΣΤΟ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΡΗΤΗΣ 2018»

Με τρεις αθλητές στα Laser και τέσσερις στα Optimist θα αγωνιστεί ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στον παγκρήτιο διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ