Ετοιμος για το τρίτο ματς με Πανιώνιο

Το τρίτο με την ελπίδα να είναι και το τελευταίο ματς της σειράς ετοιμάζεται να δώσει την Κυριακή (6/5, 15:30) ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES, φιλοξενώντας στο Κολυμβητήριο Χανίων τον Πανιώνιο.

Η χανιώτικη ομάδα μετά τη σπουδαία νίκη στη Νέα Σμύρνη, θέλει να αξιοποιήσει την ευκαιρία που παρουσιάζεται και να «καθαρίσει» την υπόθεση παραμονή. Το μόνο που αρκεί να συμβεί, είναι να κερδίσει τον Πανιώνιο, φτάνοντας έτσι στις τρεις νίκες, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να γίνει ένα ακόμα παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί μάλιστα στην έδρα του Πανιωνίου. Ουσιαστικά, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, ο ΝΟΧ ANEK LINES δεν έχει την πολυτέλεια να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, αντίθετα πρέπει πάση θυσία να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το πρόβλημα με τον Γιώργο Κατσουλάκη παραμένει, καθώς ούτε σε αυτό το παιχνίδι θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Επίσης, απών θα είναι και ο Μάξιμος Πετρόχειλος που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ματς στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ναυτικός Ομιλος επιζητεί την υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου της πόλης, έτσι ώστε να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα και να γιορτάσει την παραμονή στην Α1. Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ20/09/2018

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES 2018/19: ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πιο ενισχυμένη και με διάθεση να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, εξασφαλίζοντας εν αρχή μια άνετη παραμονή, είναι η φετινή …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ19/09/2018

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ANEK LINES

Εντός έδρας θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES, αντιμετωπίζοντας στην …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ