Ικανοποίηση για τα 9 μετάλλια και τις 10 επιδόσεις σε 8άδες

Μεγάλη ικανοποίηση προκαλεί στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων η επιτυχημένη συμμετοχή των αθλητών του στους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης στις κατηγορίες Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α-Β που διεξήχθησαν στο Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Η συγκομιδή των εννέα μεταλλίων από τους Αλέξανδρο Κάχρη, Ελένη Γρηγοράκη και Φανή-Κυριακή Περάκη, αλλά και οι 10 επιδόσεις μέσα σε 8άδες επιβεβαιώνουν την πολύ καλή παρουσία που είχαν οι Χανιώτες αθλητές, οι οποίοι αν μη τι άλλο δημιουργούν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

«Τα αποτελέσματα είναι πράγματι θετικά. Τα παιδιά βρίσκονται μέσα στα μετάλλια και τους αξίζουν συγχαρητήρια», τονίζει ο προπονητής τους στο Ν.Ο. Χανίων, Κώστας Τζιλιβάκης, προσθέτοντας ότι, «είδαμε τι μπορούμε να δουλέψουμε εν όψει του καλοκαιρινού πρωταθλήματος διότι οι χειμερινοί αγώνες θέτουν στόχους για το καλοκαίρι και θα δούμε πώς όλη η ομάδα θα μπορέσει συντονισμένα με έναν καλύτερο προγραμματισμό από μέρους μας και μέρους τους να παρουσιαστεί το ίδιο ανταγωνιστική το καλοκαίρι».

Οι εννιά αθλητές του ΝΟΧ που τερμάτισαν μέσα στις πρώτες 8 θέσεις.

Σε ερώτηση στον κ. Τζιλιβάκη για τα τρία χρυσά του Κάχρη, με τις επιδόσεις του να έρχονται ως συνέχεια άλλων προηγούμενων πολύ θετικών, απαντά πως, «δεν στέκομαι σε ονόματα. Ποτέ δεν μπαίνω σε διαδικασία ονομάτων γιατί ο Κάχρης, η Νταουντάκη ή η Γρηγοράκη βοηθούνται από τα άλλα παιδιά. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να υπάρχει ένα τιμ αθλητών οι οποίοι δουλεύοντας σωστά στις προπονήσεις, αυτό θα τους βοηθά να πετυχαίνουν καλές επιδόσεις».

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής κολύμβησης του ΝΟΧ τονίζει ότι, «όλα τα παιδιά κατάφεραν τουλάχιστον από μία φορά να κάνουν ατομικό ρεκόρ. Παράλληλα όμως έχουμε και τρία κορίτσια που μπήκαν στα μετάλλια και στην πρώτη 8άδα, όπως και στη σκυτάλη. Από την άλλη, στην κατηγορία των 13 ετών δεν είχαμε αγόρια και αυτό είναι μια αλήθεια. Ή ακόμα, είχαμε στην 8άδα ένα αγόρι και 7-8 κορίτσια. Με μια πιο προσεκτική ματιά αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε πρόβλημα, κάτι που οφείλεται στην 25άρα πισίνα. Παρόλα αυτά όλοι οι προπονητές προσπαθούμε πραγματικά να το βελτιώσουμε αυτό το πρόβλημα και φέτος εγώ άλλωστε έχω αναλάβει μαζί με την κα Κουμουρίδου, την ηλικία των 9 ετών προκειμένου να αποσυμφορήσουμε τους υπόλοιπους προπονητές και να δουλευτεί καλύτερα η υποδομή μας», σημειώνει ο κ. Τζιλιβάκης.

Περάκη, Κάχρης και Γρηγοράκη οι “κάτοχοι” των εννέα μεταλλίων.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

Τώρα, οι αθλητές από την πλευρά τους σχολιάζουν ως εξής τη συμμετοχή τους στους Χειμερινούς αγώνες και τις επιτυχίες που κατάφεραν:

• Κάχρης: «Κατάφερα αυτό που ήθελα στους αγώνες. Πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα μπορούσα να τα πάω ακόμη καλύτερα και να “κατεβάσω” κι άλλο τους χρόνους μου. Οι Χειμερινοί αγώνες ήταν μια καλή εμπειρία και χαίρομαι πάρα πολύ για ό,τι κατάφερα».

• Γρηγοράκη: «Νιώθω χαρούμενη πάνω απ’ όλα γιατί “κατέβασα” τους χρόνους μου, το ευχαριστήθηκα. Ηταν τα πρώτα μου μετάλλια σε τέτοιους αγώνες. Δεν με νοιάζει τόσο η θέση που καταλαμβάνω όσο να “ρίχνω” τους χρόνους μου και να κάνω χαρούμενους τους προπονητές μου».

• Περάκη: «Νιώθω χαρούμενη για τα τρία μετάλλια γιατί οι κόποι μου ανταμείβονται. Σίγουρα είμαι υπερήφανη γιατί όλη αυτή η προπόνηση που έχουμε κάνει, εξαργυρώνεται με μετάλλιο και είμαι επίσης χαρούμενη γιατί το χάρηκε κι ο προπονητής μου».

• Νταουντάκη: «Ηταν και πάλι μια πολύ ωραία εμπειρία. Περάσαμε όλοι πολύ καλά και το ευχαριστηθήκαμε. Στόχος μου εν όψει του καλοκαιρινού είναι να βελτιώσω κάποια τεχνικά λάθη για να μπορέσω να πετύχω πιο γρήγορους χρόνους».

• Ραφαέλα Κουργιαντάκη: «Ηταν μια πολύ καλή εμπειρία και περάσαμε πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενη για τις επιδόσεις μου, γιατί είχα προσπαθήσει πάρα πολύ στις προπονήσεις».

• Ματζοράκη: «Νιώθω πολύ περήφανη που για πρώτη φορά είμαι μέσα στην 8άδα. Προσπάθησα και είμαι πολύ ευχαριστημένη με το χρόνο μου και εύχομαι το καλοκαίρι να τα πάω ακόμα καλύτερα».

• Πολυμέρου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Πιστεύω πως τα πήγα καλά. Ηταν μια καλή εμπειρία και περάσαμε πολύ όμορφα. Για το καλοκαίρι θέλω να πιστεύω ότι θα τα πάω καλύτερα και θα βελτιώσω
τους χρόνους μου».

• Κοντόπουλος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη συμμετοχή μου σε αυτό το πρωτάθλημα. Στα αγωνίσματα που “έπεσα” τα πήγα αρκετά καλά και θα προσπαθήσω στο καλοκαιρινό να τα πάω καλύτερα».

• Διακολουκάς: «Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Εκανα ατομικά ρεκόρ και στα δύο αγωνίσματα και αυτό είναι που μ’ ενδιέφερε».

• Λεβεντάκη: «Ηταν μια πολύ καλή εμπειρία. Επιδείξαμε πολλή ομαδικότητα και συνεργασία στη σκυτάλη όλα τα κορίτσια κι έτσι τα πήγαμε πολύ καλά».

• Θεοδοσάκη: «“Επεσα” στη σκυτάλη 4×100 ελεύθερο. Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία γιατί έγινε σε συνεργασία με τα άλλα κορίτσια. Εν όψει του καλοκαιρινού δεν ξέρω αν θα είμαι πάλι στη σκυτάλη, θα το ήθελα, αλλά αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι να “κατεβάσω” τους χρόνους μου».

• Περβολαράκη: «Ηταν μια πολύ καλή εμπειρία γιατί ευχαριστηθήκαμε τα αγωνίσματα μας και θέλουμε στο καλοκαιρινό να κάνουμε ακόμα καλύτερες επιδόσεις».

• Ευαγγελία Κουργιαντάκη: «Ηταν μια πολύ καλή εμπειρία και πιστεύω ότι το ευχαριστηθήκαμε όλοι με αυτό που καταφέραμε. Για τη συνέχεια θέλω να προσπαθήσω να “κατεβάσω” τους χρόνους μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ15/04/2024

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Με επιτυχία στέφθηκε για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων η συμμετοχή του σε αγώνες κολύμβησης μίνι και προαγωνιστικών κατηγοριών που διεξήχθησαν …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ05/04/2024

“ΕΡΧΟΝΤΑΙ” ΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τα δύο σπουδαία αθλητικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα στο κολυμβητήριο Χανίων. …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ