Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.: Πλούσιο σε δράσεις το 2014

Πλούσιο σε δράσεις για την Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.) ήταν το έτος 2014, συνεχίζοντας έτσι το έργο που προσφέρει στην κοινωνία από την πρώτη μέρα ίδρυσής της, το 1995. 

Οι εθελοντές ναυαγοσώστες του Ν.Ο.Χ., όπως κάθε χρόνο, οι αρμοδιότητές τους είχαν να κάνουν με την παροχή ασφάλειας σε αθλητικές εκδηλώσεις σε θάλασσα και πισίνα και να γνωρίσουν σε μικρά παιδιά στο πλαίσιο των ολοήμερων καλοκαιρινών προγραμμάτων του Ναυτικού Ομίλου και του Δήμου Χανίων, το πώς θα μπορέσουν σε μία επικίνδυνη κατάσταση, να ανταπεξέλθουν.

Συγκεκριμένα η Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. συμμετείχε στις εξής αθλητικές δράσεις:

– Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης.
– Λαζαρέτα 2014.
– Υπερκοπέλι 5.
– 16οι Κορίσσιοι διασυλλογικοί αγώνες Κανόε Καγιάκ.

Οι ενημερώσεις ήταν στον παιδικό σταθμό “Λιλιπούπολη” ΚΕΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ του Δήμου Χανίων στα Νεροκούρου, στο ολοήμερο πρόγραμμα του Δήμου Χανίων και στο ολοήμερο του Ν.Ο.Χ. με επαφή της ναυαγοσωστικής μέσα στην πισίνα και επίσης σε σχολείο στον πρώην Δήμο Ελ. Βενιζέλου.  

Σημειώνεται πως η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ανήκει στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και από το 2011 λόγω της οικονομικής κρίσης αναγκάζεται, παρά το έντονο φιλανθρωπικό της έργο, να λειτουργεί χωρίς κρατική χρηματοδότηση.  

Δείτε φωτογραφίες από τις δράσεις της Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. 

Pagkosmio1

Pagkosmio2

Pagkosmio3

Pagkosmio4

 yperkopeli1

yperkopeli2

yperkopeli3

yperkopeli4

 Oloimero1

Oloimero2

Oloimero3

Oloimero5

Oloimero6

Oloimero7

Oloimero8

Lazareta2014

DSCN1655

KEPEDHX-KAM-Nerokourou2

KEPEDHX-KAM-Nerokourou3

KEPEDHX-KAM-Nerokourou5

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ
ΣΑΒ12/09/2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ 13Ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ

Το τμήμα Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.) ενημερώνει ότι ξεκινούν οι εγγραφές για το 13ο σχολείο εθελοντών ναυαγοσωστών …

Περισσοτερα
ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ
ΠΕΜ20/08/2020

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ

Τη στήριξη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είχε το σπουδαίο εγχείρημα του Κώστα Βαρουχάκη που στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία, κολυμπώντας μια …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ