Ημερίδα, οι πρώτοι αγώνες για το 2013

Συνεχίζεται η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με την Ημερίδα Ορίων Κατηγοριών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Πρόκειται για τους πρώτους αγώνες για το 2013 που θα φιλοξενηθούν στην 25άρα πισίνα και στους οποίους θα πάρουν μέρος όλα σχεδόν τα παιδιά που αποτελούν την αγωνιστική ομάδα του Ν.Ο.Χ.

Στόχος είναι να εξασφαλιστούν τα όρια αλλά και να διαφανεί πώς κυλάνε οι προπονήσεις για το Χανιώτικο συγκρότημα, το οποίο θέτει στην τελική ευθεία την προετοιμασία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, με τον προπονητή Κώστα Τζιλιβάκη να αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Αναλυτικά η αποστολή για τον Ν.Ο.Χ. είναι η εξής:

Σλέτνιοβ, Χαλκιαδάκης, Βουγιουκαλάκης, Καζάσης, Καλορμάκης, Λεδάκης, Λελάκης, Ματζοράκης, Φουντουλάκης, Μακρινάκης, Ντουσάκης, Κτενιαδάκης, Τρουλλινός, Κάχρης, Μαρακάκης, Πιταροκοίλης, Στόιτσος, Στέλιος Τρουλάκης, Γκαγκλάκης, Κολοκοτρώνης, Παπαδόπουλος, Ντουντουνάκη, Μυλωνάκη, Άννα Χατζηδάκη, Βασιλική Χατζηδάκη, Λελάκη, Αποστολάκη, Λαμπαρδάκη, Μποφίλη, Ντουσάκη, Φωκά, Καβαλιεράκη, Λελεδάκη, Ξανθουδάκη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ25/04/2024

ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ACROPOLIS SWIM OPEN 2024

Με τη συμμετοχή πέντε αθλητών ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα δώσει το παρών στον μεγαλύτερο εσωτερικό αγώνα κολύμβησης της χρονιάς, …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ05/04/2024

“ΕΡΧΟΝΤΑΙ” ΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τα δύο σπουδαία αθλητικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα στο κολυμβητήριο Χανίων. …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ