2000 υπογραφές για το Κολυμβητήριο!

Την αγωνία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμμερίζονται δύο χιλιάδες (2.000) συμπολίτες μας, οι οποίοι σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός (από αρχές Νοέμβρη) μέχρι σήμερα (29/11/12)  έχουν δηλώσει ενυπόγραφα τη στήριξή τους στις προσπάθειες της διοίκησης για να μείνει το Κολυμβητήριο Χανίων ανοικτό και σε πλήρη λειτουργία.

 

Οι υπογραφές συγκεντρώνονται σε λίστες και ψηφιακά. Η στήριξη των συμπολιτών μας είναι εμφανής και καθημερινή. Κανένας Χανιώτης δεν επιθυμεί την απαξίωση ενός από τους μεγαλύτερους χώρους άθλησης της πόλης μας. Η ευθύνη για την πλήρη λειτουργία του Κολυμβητηρίου είναι μεγάλη.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων αναζητά μια οριστική λύση για το πρόβλημα και εξετάζει κάθε δυνατότητα προκειμένου να επανέλθει το Κολυμβητήριο σε πλήρη λειτουργία.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζετε καθημερινά και συμμετέχετε στην αγωνία μας και σας υποσχόμαστε ότι θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό για το Κολυμβητήριο της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ19/04/2024

ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ Ο ΠΑΝ. ΠΑΡΙΩΤΑΚΗΣ

Τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει ως λαμπαδηδρόμος, μεταφέροντας μέσα στην πόλη των Χανίων την Ολυμπιακή Φλόγα στη μεγάλη …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ05/04/2024

“ΕΡΧΟΝΤΑΙ” ΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τα δύο σπουδαία αθλητικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα στο κολυμβητήριο Χανίων. …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ