2000 υπογραφές για το Κολυμβητήριο!

Την αγωνία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμμερίζονται δύο χιλιάδες (2.000) συμπολίτες μας, οι οποίοι σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός (από αρχές Νοέμβρη) μέχρι σήμερα (29/11/12)  έχουν δηλώσει ενυπόγραφα τη στήριξή τους στις προσπάθειες της διοίκησης για να μείνει το Κολυμβητήριο Χανίων ανοικτό και σε πλήρη λειτουργία.

 

Οι υπογραφές συγκεντρώνονται σε λίστες και ψηφιακά. Η στήριξη των συμπολιτών μας είναι εμφανής και καθημερινή. Κανένας Χανιώτης δεν επιθυμεί την απαξίωση ενός από τους μεγαλύτερους χώρους άθλησης της πόλης μας. Η ευθύνη για την πλήρη λειτουργία του Κολυμβητηρίου είναι μεγάλη.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων αναζητά μια οριστική λύση για το πρόβλημα και εξετάζει κάθε δυνατότητα προκειμένου να επανέλθει το Κολυμβητήριο σε πλήρη λειτουργία.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζετε καθημερινά και συμμετέχετε στην αγωνία μας και σας υποσχόμαστε ότι θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό για το Κολυμβητήριο της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ30/09/2022

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί ότι απέστειλε επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την έλλειψη πετρελαίου στο κολυμβητήριο …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΥ26/09/2022

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΛΕΙΨΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Δημήτρης …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ