12ος στον κόσμο ο Παπαστάμος στα 400μ. μικτή!

Μια ανάσα από τη συμμετοχή του στον τελικό των 400μ. μικτή ατομική βρέθηκε ο Απόστολος Παπαστάμος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στην Ιντιανάπολη των ΗΠΑ.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στον μεγαλύτερο τελικό της μέχρι τώρα καριέρας του για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου, αφού σημείωσε χρόνο 4:23.74 στον προκριματικό, τη στιγμή που ο 8ος ταχύτερος χρόνος προέκυψε να γίνεται από τον Αργεντινό, Σαντιάγκο Μπεργκλιάφα με 4:23.02. Σίγουρα, εφόσον ο Παπαστάμος είχε καταφέρει να κολυμπήσει κοντά στο ατομικό του ρεκόρ που είναι 4:21.89 θα ήταν ανάμεσα στους συμμετέχοντες στον τελικό, μιας και δεν υπάρχει ημιτελικός.

Ο Παπαστάμος, στον οποίο σε κάθε περίπτωση αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά του, τερμάτισε στην 12η θέση ανάμεσα σε 34 αθλητές. Οσον αφορά την καλύτερη επίδοση, αυτή ανήκει στον Αμερικανό, Κίραν Σμιθ με 4:20.46.

Να σημειωθεί ότι ο Παπαστάμος απομένει να αγωνιστεί ακόμη στα 200μ. ύπτιο, κάτι που είναι προγραμματισμένο να συμβεί τη Δευτέρα, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η επιστροφή του στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ29/08/2017

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Με τη συμμετοχή του στο αγώνισμα των 200μ. ύπτιο ολοκληρώθηκε για τον Απόστολο Παπαστάμο η παρουσία του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ23/08/2017

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 16:30 Η «ΠΡΩΤΗ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ

Πλησιάζει η παρθενική συμμετοχή για τον Απόστολο Παπαστάμο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κολύμβησης, κατηγορίας Εφήβων/Νεανίδων. Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων …

Περισσοτερα
Χορηγοι