12ος στην Ευρώπη ο Μελεμενής

Η κατάκτηση της 12ης θέσης από τον Αναστάσιο Μελεμενή στο αγώνισμα Κ1 200μ. Εφήβων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Junior & Under 23 που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι (22 – 26 Ιουνίου), είναι η πιο μεγάλη διάκριση για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που έλαβαν μέρος.

Ο Χανιώτης αθλητής εξελίχθηκε να έχει μία εξαιρετική παρουσία, κατακτώντας την 12η θέση στο συγκεκριμένο αγώνισμα, αφού ήρθε 3ος στον Final Β του αγωνίσματος. Επίσης, ο Μελεμενής μαζί με τον Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη τερμάτισαν στην 8η θέση στο Κ2 200μ. στο Final B κατακτώντας την 17η στην γενική κατάταξη.

Από εκεί και πέρα, αρκετά ικανοποιητική εξελίχθηκε η συμμετοχή σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και για τους υπολοίπους Χανιώτες αθλητές, Γιάννη Κουτσοποδιώτη, Γιάννη Αντωνίου και Ελευθερία-Μαρίνα Παπασταματάκη.

Ειδικότερα, στο Κ4 500μ. Εφήβων, στο οποίο συμμετείχαν οι Αντωνίου, Κουτσοποδιώτης, Μελεμενής και ο Βλάντισλαβ Ντουβλιάτ αγωνίστηκαν στις προκριματικές σειρές, χωρίς να μπορέσουν να προκριθούν.

Ανάλογες προσπάθειες υπήρξαν από τον Κουτσοποδιώτη στο Κ2 1000μ., ο οποίος αγωνίστηκε μαζί με με τον Ντουβλιάτ, ενώ η Παπασταματάκη από την πλευρά της βρέθηκε στην 9η θέση στο Final B στο Κ1 200μ. Νεανίδων, κατακτώντας την 18η στην γενική κατάταξη. Ακόμα, μαζί με την Ελευθερία Καμινάρη βρέθηκαν στην 5η και την 8η θέση αντίστοιχα στα Κ2 500μ. και 1000μ. και αποκλείστηκαν.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συγχαίρει θερμά τους αθλητές και τις αθλήτριές του για τις διακρίσεις που πέτυχαν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ και SUP συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μεταξύ 15:30 και 17:30. Υπεύθυνος προπονητής στο Κανόε Καγιάκ είναι ο Δημήτρης Καραγιαννίδης και στο τμήμα SUP (πραγματοποιείται κάθε Σαββατοκύριακο), ο Στέφανος Αβέρκιου.

ΧΟΡΗΓΟΣ Η ΑΝΕΚ LINES

Αρωγοί του Τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων είναι ο Επίσημος Χορηγός του, η Ναυτιλιακή Εταιρεία ANEK LINES, καθώς και οι εξής Χορηγοί: Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και INTERTRADE AE (MARS). Επίσης, ο κ. Σπανουδάκης Ιωάννης, ιδιοκτήτης της Α.Ι.Β.: LEADER BROKERS, πρακτορείο ασφαλειών. Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ21/03/2018

ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ YOUTH OLYMPICS GAMES ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Ο ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Παρών στα προκριματικά του Youth Olympics Games που θα πραγματοποιηθούν στη Βαρκελώνη το διάστημα μεταξύ 12 έως 15 Απριλίου θα …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ07/03/2018

ΟΚΤΩ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές και αθλήτριες Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο 1ο τεστ Εθνικών ομάδων που …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ