Τιμές για Τζιλιβάκη – Παπαστάμο από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την χαρά και την τιμή να βρεθούν στο Προεδρικό Μέγαρο σε τιμητική εκδήλωση που παρέθεσε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχαν ο Απόστολος Παπαστάμος και ο προπονητής, Κώστας Τζιλιβάκης.

Λόγω της απουσίας της Αννας Ντουντουνάκη στη Νάπολι για το International Swimming League, η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου επικεντρώθηκε σε Παπαστάμο και Τζιλιβάκη, που είχαν την χαρά να βρεθούν στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου και να συνομιλήσουν από κοντά με την κυρία Σακελλαροπούλου.

Ενα ιδιαίτερα τιμητικό γεγονός, μετά φυσικά από το πολύ σημαντικό της παρουσίας αυτής καθαυτής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Να σημειωθεί πως στην ίδια εκδήλωση παρέστη σύσσωμη σχεδόν η Ολυμπιακή ομάδα με κάποιες εξαιρέσεις αθλητών που λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν.

Από τα Χανιά παρεβρέθηκαν ο πρώην αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και ασημένιος Ολυμπιονίκης στο πόλο, Κώστας Γαλανίδης, αλλά και ο πρωταθλητής ποδηλασίας του Τάλω, Πολυχρόνης Τζωρτζάκης με τον προπονητή του, Παναγιώτη Μαρεντάκη.

Να σημειωθεί πως ο κ. Τζιλιβάκης προσκάλεσε την κυρία Σακελλαροπούλου να επισκεφτεί τα Χανιά την ερχόμενη άνοιξη για τη διοργάνωση των “Βενιζελείων” αγώνων κολύμβησης, ενώ ακόμη είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν και οι τελευταίες εξελίξεις με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ26/04/2024

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ “7Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ”

Μια ιδιαίτερη εμπειρία αναμένεται να ζήσουν 15 κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας αυτό το Σαββατοκύριακο (27, 28/4) …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ25/04/2024

ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ACROPOLIS SWIM OPEN 2024

Με τη συμμετοχή πέντε αθλητών ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα δώσει το παρών στον μεγαλύτερο εσωτερικό αγώνα κολύμβησης της χρονιάς, …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ