Κοντά στο ατομικό του ρεκόρ αλλά εκτός ημιτελικού στα 200μ. μικτή ο Παπαστάμος

Κολυμπώντας πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ, ο Απόστολος Παπαστάμος αγωνίστηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Ο 20χρονος πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό των 200μ. μικτή, τερματίζοντας στην 35η θέση συνολικά, είχε όμως μια πολύ καλή παρουσία. Ο χρόνος που σημείωσε ήταν 2.00.38 που τον έφερε τέταρτο στην δεύτερη προκριματική σειρά που πήρε μέρος. Πρόκειται για ένα χρόνο που είναι πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ, το οποίο είναι 1.59.62.

Ο Παπαστάμος ολοκληρώνει έτσι την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού μετά τα 400μ. μικτή συμμετείχε και στα 200μ. του ίδιου αγωνίσματος ενώ σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ΕΡΤ τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία η Ολυμπιάδα. Η αλήθεια είναι ότι στόχος μας ήταν το 400άρι και όχι το 200άρι. Παρ’ όλ’ αυτά, κατάφερα να φτάσω κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ. Πιστεύω να έχω ξανά την ευκαιρία ν’ αγωνιστώ σε μια Ολυμπιάδα. Είναι μια πολύ περίεργη χρονιά λόγω κορωνοϊού, δεν ήταν όπως τις άλλες. Είχαμε αρκετές δυσκολίες στην προετοιμασία μας, παρ’ όλα αυτά καταφέραμε και ήμασταν αρκετά προετοιμασμένοι. Η φετινή Ολυμπιάδα είναι μια τελείως διαφορετική διοργάνωση από τις παλαιότερες, συνήθως είναι γιορτή, φέτος δεν είναι έτσι… Εχει αρκετά μέτρα και περιορισμούς. Ελπίζω στην επόμενη να είναι καλύτερα και να μπορέσουμε να το ευχαριστηθούμε κιόλας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ11/03/2024

ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΝΙ ΣΤΟΥΣ ΕΑΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Κάτι παραπάνω από θετικό ήταν το αποτέλεσμα για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στη διπλή διοργάνωση που πήρε μέρος και φιλοξενήθηκε …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ09/03/2024

ΣΤΙΣ 18 ΚΑΙ 19 ΜΑΊ̕ΟΥ ΤΑ “2Α ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΑ”

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει ότι οι φετινοί “Κονταξάκειοι” αγώνες κολύμβησης πρoαγωνιστικών κατηγοριών και μίνι 8-9 ετών θα διεξαχθούν το …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ