11η θέση με πανελλήνιο ρεκόρ για τη σκυτάλη της Ντουντουνάκη

Παρά το πανελλήνιο ρεκόρ από την επίδοση των τεσσάρων αθλητών, η ελληνική σκυτάλη 4×100 μικτή ομαδική mixed δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η προσπάθεια των Κώστα Μερετσόλια, Νόρας Δράκου, Απόστολου Χρήστου και Αννας Ντουντουνάκη ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της 11ης θέσης συνολικά και της 7ης στην προκριματική σειρά.

Ο χρόνος των Ελλήνων πρωταθλητών ήταν εξαιρετικός με 3.44.77 που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ, μιας και καταρρίφθηκε το 3.45.38 που είχαν πετύχει τον περασμένο Μάιο στο “Ακρόπολις”,  ωστόσο η πρόκριση δεν μπόρεσε να έρθει. Εξαιρετικός ήταν όμως και ο χρόνος αυτός καθαυτός για τη Ντουντουνάκη που κάλυψε το 100άρι στην πεταλούδα σε 57.08.

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ολοκληρώνει έτσι την παρουσία της για δεύτερη φορά στην καριέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με την προσπάθεια της και ειδικότερα στο ατομικό της αγώνισμα, τα 100μ. πεταλούδα όπου έχασε την πρόκριση στον τελικό για 6 μόλις κλάσματα του δευτερολέπτου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ06/12/2021

ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Πολύ καλές επιδόσεις επεφύλασσαν για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ29/11/2021

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙ 1ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Με τη συμμετοχή 212 κολυμβητών και κολυμβητριών από συνολικά 11 σωματεία απ’ όλη την Κρήτη διεξήχθησαν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ