1ος ο «Κορμοράνος» στη «Μάχη της Κρήτης»

Την περασμένη Κυριακή (15/5) πραγματοποιήθηκε ο προγραμματισμένος από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία αγώνας ανοικτής θάλασσας με την ονομασία «Μάχη της Κρήτης», με διοργανωτή τον Ν.Ο.Χ. και ο οποίος εντασσόταν στο ετήσιο, τοπικό πρωτάθλημα, το οποίο διοργανώνουν από κοινού ο Ν.Ο. Χανίων με τον Ι.Ο. Χανίων.

 

Η διαδρομή ήταν Ν.Ο.Χ.-νησίδα Θοδωρού-Ν.Ο.Χ., αποστάσεως 9 ναυτικών μιλίων. Ο άνεμος ήταν μεταβλητός τόσο σε διεύθυνση όσο και ένταση, 2-3 μποφόρ, δίνοντας την ευκαιρία να δοκιμαστούν τα πληρώματα στην τακτική αλλά και στην χρήση μπαλονιών.
Τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:
1ο το σκάφος «Κορμοράνος» του Ν.Ο. Χανίων, με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Α. Κοτόπουλο, Δ. Γαγάρα και Χ. Λίβα.
2ο το σκάφος «Αλμύρα» του Ν.Ο. Χανίων, με κυβερνήτη τον Δημήτρη Ναναδάκη και πλήρωμα τους Γ. Αλιφιεράκη και Ν. Βαρδάκη.
3ο το σκάφος «Αίθρα» του Ν.Ο. Χανίων, με κυβερνήτη τον Α. Γκότση και πλήρωμα τους Ι. Νικολό, Α. Μόρφη, Σ. Παπαντωνίου και Β. Κοζωνάκη.
Ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας είναι στις 3 Ιουνίου με οργανωτή τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων και διαδρομή Χανιά-Γραμβούσα-Χανιά.

 

Κείμενο: Κωνσταντίνος Μανιουδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΤΡΙ21/01/2020

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΙΘΡΑ» ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ»

Ο πρώτος ιστιοπλοϊκός αγώνας για το 2020 στο πλαίσιο του τοπικού, κοινού πρωταθλήματος ΝΟΧ-ΙOΧ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (19/1). Ο …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ16/01/2020

ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΧ-ΙΟΧ

Αγώνα ιστιοπλοΐας διοργανώνει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων την προσεχή Κυριακή (19/1) για σκάφη ανοικτής θάλασσας. Πρόκειται για έναν ακόμη αγώνα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ