1ος ο «Κορμοράνος» στη «Μάχη της Κρήτης»

Την περασμένη Κυριακή (15/5) πραγματοποιήθηκε ο προγραμματισμένος από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία αγώνας ανοικτής θάλασσας με την ονομασία «Μάχη της Κρήτης», με διοργανωτή τον Ν.Ο.Χ. και ο οποίος εντασσόταν στο ετήσιο, τοπικό πρωτάθλημα, το οποίο διοργανώνουν από κοινού ο Ν.Ο. Χανίων με τον Ι.Ο. Χανίων.

 

Η διαδρομή ήταν Ν.Ο.Χ.-νησίδα Θοδωρού-Ν.Ο.Χ., αποστάσεως 9 ναυτικών μιλίων. Ο άνεμος ήταν μεταβλητός τόσο σε διεύθυνση όσο και ένταση, 2-3 μποφόρ, δίνοντας την ευκαιρία να δοκιμαστούν τα πληρώματα στην τακτική αλλά και στην χρήση μπαλονιών.
Τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:
1ο το σκάφος «Κορμοράνος» του Ν.Ο. Χανίων, με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Α. Κοτόπουλο, Δ. Γαγάρα και Χ. Λίβα.
2ο το σκάφος «Αλμύρα» του Ν.Ο. Χανίων, με κυβερνήτη τον Δημήτρη Ναναδάκη και πλήρωμα τους Γ. Αλιφιεράκη και Ν. Βαρδάκη.
3ο το σκάφος «Αίθρα» του Ν.Ο. Χανίων, με κυβερνήτη τον Α. Γκότση και πλήρωμα τους Ι. Νικολό, Α. Μόρφη, Σ. Παπαντωνίου και Β. Κοζωνάκη.
Ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας είναι στις 3 Ιουνίου με οργανωτή τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων και διαδρομή Χανιά-Γραμβούσα-Χανιά.

 

Κείμενο: Κωνσταντίνος Μανιουδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ01/08/2019

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΟΡΜΟΡΑΝΟ» ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ράλλυ Αιγαίου, ένας θεσμός που διαρκεί 56 χρόνια και είναι ο αρχαιότερος της Ανατολικής Μεσογείου, αποτελώντας …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ13/06/2019

ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

Μια πολύ μεγάλη εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν δύο ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας αρχής γενομένης από …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ